Νέες εκδόσεις του επιχειρηματικού λογισμικού απομακρυσμένης διαχείρισης της Netop από τις Orthology και Akeydor.


orthologyΟι εταιρείες Orthology (www.orthology.gr) και Akeydor Limited (www.akeydor.com), εταιρείες διανομής έξυπνου επιχειρηματικού λογισμικού απομακρυσμένης διαχείρισης τερματικών, servers και mobile συσκευών, ανακοινώνουν τη διάθεση των νέων δυναμικών εκδόσεων των προιόντων NetOp, Netop Remote Control έκδοση 11.11, Netop OnDemand έκδοση 2.53 & Netop WebConnect έκδοση 1.93. Οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν ανανεώσεις στον τομέα της προστασίας εξ αποστάσεως και για τα δυο προϊόντα.


Στα χαρακτηριστικά των νέων εκδόσεων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:


Netop Remote Control version 11.11
Η έκδοση 11.11 (Build 2012325) αφορά στη συντήρηση του λογισμικού και περιλαμβάνει διάφορα bug fixes.


Netop OnDemand version 2.53
Το Netop OnDemand περιλαμβάνει το Pack’ n Deploy module (που παράγει ο OnDemand Host) και ο Guest Ex. Η έκδοση 2.53 (Build 2012325) αφορά στη συντήρηση του λογισμικού και περιλαμβάνει την ακόλουθη αναβάθμιση: Υποστήριξη για Windows 8 & Windows Server 2012.


Netop WebConnect version 1.93
Η έκδοση 1.93 (Build 2012325) αφορά στη συντήρηση του λογισμικού και περιλαμβάνει την αναβάθμιση και υποστήριξη σε Windows 8 και Windows Server 2012.


Οι νέες εκδόσεις είναι διαθέσιμες από την Akeydor και την Orthology στους χρήστες του Netop με υφιστάμενο ετήσιο πρόγραμμα “Netop Advantage Program” το οποίο προσφέρει υποστήριξη και δωρεάν εκδόσεις στους χρήστες των προγραμμάτων. Οι χρήστες προηγούμενων εκδόσεων θα πρέπει να προμηθευτούν την ανανέωση και τους νέους κωδικούς της εγκατάστασης.


Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr