H SingularLogic ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση ISO27001 του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.


singular-logicΗ κ. Μαρίκα Λάμπρου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της SingularLogic ανέφερε σχετικά: «η ασφάλεια πληροφοριών είναι μια από τις κύριες επιχειρηματικές μας προτεραιότητες και η εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών πιστοποιημένου με ISO27001 επιβεβαιώνει ότι λαμβάνονται συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενέργειες που, σε συνδυασμό με τις κατάλληλες υποδομές, θα εξασφαλίσουν αποτελεσματικά την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών της εταιρίας και των πελατών μας».


Σήμερα, οι μεγάλοι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Οργανισμοί εμπιστεύονται και αναγνωρίζουν τη SingularLogic ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη στην υλοποίηση πολύπλοκων και απαιτητικών έργων πληροφορικής.


Η μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει αποκομίσει ο Όμιλος, το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εφαρμογή δοκιμασμένων μεθοδολογιών και διαδικασιών καθώς και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του, εξασφαλίζουν την επιτυχή διεκπεραίωση των έργων που αναλαμβάνει καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργική τους υποστήριξη.