Η Turkish Airlines, βραβευμένη ως «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη», είναι η πρώτη αεροπορική της Τουρκίας που υποστηρίζει την εφαρμογή «Passbook».


turkish passbookΗ αεροπορική εταιρεία δημιούργησε την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Fly Turkish ώστε να είναι συμβατή με το Passbook, με αποτέλεσμα η Turkish να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν κάρτες επιβίβασης μέσω κινητού τηλεφώνου.


Η εφαρμογή Passbook πρόσφατα παρουσιάστηκε από την Apple στην έκδοση iOS 6.0. Με την εφαρμογή αυτή της Apple, η οποία είναι συμβατή μόνο για συσκευές iPhone / iPod touch που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα iOS 6.0 ή νεότερη έκδοσή του, οι χρήστες είναι σε θέση να μεταφέρουν την κάρτα επιβίβασής τους σε ηλεκτρονική μορφή στη συσκευή τους.


Οι κάτοχοι των iPhone και iPod touch συσκευών, με λειτουργικό iOS 6.0 ή νεότερο, μπορούν να επωφεληθούν από την εφαρμογή Passbook, καθώς δεν χρειάζεται πια να έχουν πάνω τους την κάρτα επιβίβασης στη διαδρομή τους μέχρι το αεροπλάνο.


Η εφαρμογή αυτή υποστηρίζεται από όλα τα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα turkishairlines.com.