Panda Cloud Antivirus: Tο μοναδικό δωρεάν antivirus που διακρίνεται με το υψηλότερο Advanced+ Rating


panda labsΤο Panda Cloud Antivirus Free Edition είναι η μοναδική δωρεάν λύση που πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα, ξεπερνώντας τα προϊόντα Avira, AVG, Avast καθώς και άλλα.


Η έκδοση 2.0.1 που δοκιμάστηκε προσφέρει καλύτερη ανίχνευση και δυνατότητες απομάκρυνσης malware χάρη στη νέα μηχανή ανίχνευσης που βασίζεται στο cloud.


Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε σήμερα ότι το Panda Cloud Antivirus Free Edition κέρδισε μια ακόμα πιστοποίηση Advanced+ στις πρόσφατες δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού AV-Comparatives.org. Στις δοκιμές αξιολογήθηκαν οι δυνατότητες απομάκρυνσης malware 13 λύσεων antivirus, από τις οποίες μόνο τρεις έλαβαν την υψηλότερη πιστοποίηση.


Το Panda Cloud Antivirus Free Edition ήταν η μοναδική δωρεάν λύση antivirus που κατάφερε να κερδίσει την πιστοποίηση Advanced+ (3 stars) στη δοκιμή απομάκρυνσης malware, σημειώνοντας καλύτερη επίδοση από άλλες λύσεις όπως τις Avira (πιστοποίηση Advanced – 2 stars), AVG και Avast (πιστοποίηση Standard – 1 star).


Αυτή η πιστοποίηση είναι αποτέλεσμα των τεχνολογικών βελτιώσεων που περιέχονται στην έκδοση 2.0 του προϊόντος: η νέα και πιο ολοκληρωμένη μηχανή antivirus της Panda Security έχει δυνατότητες εντοπισμού οι οποίες αυξάνουν την ικανότητα απολύμανσης του Η/Υ, επιτρέποντάς του έτσι να καταπολεμήσει νέα malware πριν ακόμα γίνουν γνωστά. Το νέο Panda Cloud Antivirus περιλαμβάνει επίσης διαδικασίες απολύμανσης από το cloud, εξασφαλίζοντας ευελιξία και αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό όλων των ιχνών malware.


“Είμαστε χαρούμενοι και εντυπωσιασμένοι που η Panda έχει βελτιώσει τόσο πολύ τις δυνατότητες απομάκρυνσης τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα στον τομέα των επικίνδυνων τύπων malware όπως τα ψεύτικα AV που δοκιμάζονται από το AV-Comparatives.org. Αυτό δείχνει την πολύ καλή προσπάθεια της Panda στην αντιμετώπιση των πιο προβληματικών malware για τελικούς χρήστες και επιχειρήσεις”, εξηγεί ο Andreas Clementi, Πρόεδρος της AV-Comparatives.org.


Η δοκιμή του AV-Comparatives.org εξέτασε τις δυνατότητες απομάκρυνσης, αξιολογώντας την πραγματική ικανότητα των λύσεων να εξαλείψουν malware από μολυσμένα ή εκτεθειμένα συστήματα, συμπεριλαμβανομένου και του κακόφημου ‘Police Virus’.