Το νέο smartphone της ΖΤΕ, Grand X IN, με επεξεργαστή Ιntel Inside, πρωταγωνίστησε σε ένα 2ημερο Happening για το κοινό στο The Mall Athens.


Grand-X-InΗ ΖΤΕ Corporation, κορυφαίος πάροχος στην παγκόσμια αγορά τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης στην Ελληνική Αγορά του Grand X IN, του πρώτου smartphone της εταιρείας με επεξεργαστή Intel Inside®, διοργάνωσέ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένα εξαιρετικά επιτυχημένο happening στο The Mall Athens.


Για 2 ημέρες, οι επισκέπτες του The Mall Athens είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες αυτού του νέου πρωτοποριακού smartphone της ZTE και όλοι εντυπωσιάστηκαν με τη συσκευή αλλά και την απίστευτα οικονομική του τιμή.


Στo happening, παρευρέθηκε και ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, φανατικός χρήστης του Grand X IN, ο οποίος παρουσίασε με το δικό του γνωστό χιούμορ, το νέο αυτό κινητό, ενώ δεν αρνήθηκε σε κανέναν μία φωτογραφία μαζί του.


Το Grand X IN προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική απόδοση μέσω του επεξεργαστή Intel®Atom™ Z2460, και υποστήριξη δικτύου HSPA+21Mbps με την πλατφόρμα Intel®XMM™ 6260. Ο συνδυασμός αυτών των δύο τεχνολογιών της Intel παρέχει ενεργειακή επάρκεια της συσκευής και υψηλή απόδοση χρήσης και δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη και άνετη περιήγηση στο διαδίκτυο.


Το ΖΤΕ Grand X IN διαθέτει οθόνη 4.3”, με 16 εκατομμύρια χρώματα, κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση, φλας (AF/Flash), Blu-ray τεχνολογία αναπαραγωγής βίντεο και μπαταρία 1650 mAh, Li-Ion, μεγάλης διάρκειας. Με τις διαστάσεις της συσκευής να είναι μόλις 127 x 65 x 9.9mm, το Grand X IN περιέχει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές δυνατότητες: Bluetooth 2.1 + A2DΡ, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA και Mobile HD σύνδεσμο (μέσω micro-USB) για σύνδεση μικρής εμβέλειας. Η ευρεία γκάμα των οπτικό-ακουστικών χαρακτηριστικών περιλαμβάνει Dolby Ήχο, καταγραφή HD Βίντεο και HD Φωνή.


«Το Grand X IN αποτελεί την πρόταση smartphone της ΖΤΕ με επεξεργαστή Intel για την Ευρώπη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με την Intel», δήλωσε ο κος Ao Wen, Αντιπρόεδρος της ΖΤΕ για την κινητή τηλεφωνία στην Ευρώπη. «Οι συσκευές της σειράς ZTE Grand, είναι συσκευές άριστης ποιότητας και προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Παράλληλα με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που μας παρέχει η Intel, έχουμε κατασκευάσει μια αξιόπιστη συσκευή με ενισχυμένες δυνατότητες και υψηλή απόδοση».