Με τη συμμετοχή 11.000 στελεχών, η SAP πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο SAPPHIRE ® NOW + SAP ® TechEd στη Μαδρίτη.


SAP_logo 2011Η SAP AG ανακοίνωσε μια σειρά καινούργιων καινοτόμων λύσεων στο πλαίσιο του ετήσιου συνέδριου SAPPHIRE® NOW + SAP® TechEd, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, από 12 έως 16 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για analytics, database και technology, mobile καθώς και για τις λύσεις cloud, με εξειδικευμένες εφαρμογές για κάθε κλάδο,


Μεταξύ των ανακοινώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο SAPPHIRE NOW + SAP TechEd περιλαμβάνονται:


SAP: μετάβαση σε μια νέα καταναλωτική εμπειρία μέσω του SAP® 360 Customer
Το νέο SAP® 360 Customer Solution θα φέρει τους οργανισμούς πιο κοντά στους πελάτες τους και θα επιτρέψει το Customer Engagement οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Το SAP® 360 Customer solution αξιοποιεί την ισχύ του in-memory computing, του cloud, του enterprise mobility πέρα από την παραδοσιακή διαχείριση των πελατειακών σχέσεων (CRM). Ουσιαστικά παρέχεται η δυνατότητα διαμόρφωσης μιας διαφοροποιημένης πελατειακής εμπειρίας και της παροχής προς τους πελάτες εξατομικευμένων προσφορών οι οποίες ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ανάγκες και επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.


Βασικό συστατικό του SAP® 360 Customer αποτελεί η εφαρμογή SAP® CRM powered by SAP HANA. Άλλα προϊόντα που περιλαμβάνονται είναι cloud-based λύσεις, όπως το SAP® Customer OnDemand solution, το SAP® Jam social software platform και πληθώρα mobile solutions.
«Αυτή είναι μια λύση που αλλάζει τους όρους και τους κανόνες και θα βοηθήσει τις εταιρείες να τοποθετούνται στην αγορά, να πραγματοποιούν πωλήσεις και να εξυπηρετούν το κοινό τους αποτελεσματικότερα δημιουργώντας παράλληλα σημαντικές καταναλωτικές εμπειρίες» δήλωσε ο Bill McDermott, co-CEO της SAP. «Με το SAP 360 Customer powered by SAP HANA, οι εταιρείες αποκτούν πραγματικά 360 customer insight, σε real time και διαθέσιμο παντού».


SAP: Επιτάχυνση καινοτομίας για το μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρήσεων
Μέσω της εξαγοράς της εταιρίας Ariba, 1 εκατομμύριο συνδεδεμένες εταιρείες αποκτούν νέα επίπεδα παραγωγικότητας και ευελιξίας.


Όπως δήλωσε ο Jim Hagemann Snabe,co-CEO της SAP, «τα on-line εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεταμορφώσει τις προσωπικές μας σχέσεις συνδέοντας ανθρώπους και πληροφορίες με νέους τρόπους. Πλέον, δίνουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να κάνουν το ίδιο. Με 1 εκατομμύριο συνδεδεμένες εταιρείες, η SAP και η Ariba έχουν δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρήσεων στον κόσμο. Μαζί θα προσφέρουμε οφέλη που «αλλάζουν» τα δεδομένα στην παραγωγικότητα, την ευελιξία και τη συνεργασία σε ολόκληρο το value chain των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών».


SAP: ενίσχυση της Cloud στρατηγικής
Οι πελάτες μεταμορφώνουν τις επιχειρήσεις τους με μοντέρνους ανθρώπους και μοντέρνες οικονομικές, πελατειακές και κοινωνικές λύσεις.


Από την έναρξη της cloud στρατηγικής το Μάιο του 2012, η SAP έχει εντάξει την εταιρία SuccessFactors με λύσεις ανθρωπίνου δυναμικού. Η SAP προσφέρει 20 cloud σουίτες και εφαρμογές, που αποσκοπούν στη βελτιστοποίηση των σημαντικότερων τομέων μιας εταιρείας – το ανθρώπινο δυναμικό, τα οικονομικά, τους πελάτες και τους προμηθευτές.


Η SAP ανακοίνωσε το SAP® Financials OnDemand, μια real-time και insight-driven λύση οικονομικής διαχείρισης σχεδιασμένη για το cloud.


SAP: λανσάρισμα νέων real time λύσεων από το SAP HANA
Η SAP δίνει νέα επιχειρηματική αξία σε επιχειρήσεις και βιομηχανίες μέσα από καινοτόμες λύσεις αξιοποιώντας την πλατφόρμα SAP HANA.


Περισσότερες από 30 λύσεις σχετικές με το SAP HANA έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν γρήγορη, αξιόπιστη και εύκολη υιοθέτηση από τους χρήστες.
Αυτές οι νέες non disruptive λύσεις έχουν ως στόχο να επιτρέψουν τον σε πραγματικό χρόνο σχεδιασμό, την υποβολή εκθέσεων και την ανάλυση μεγάλης κλίμακας όγκου δεδομένων, νέα σενάρια sense-and-respond και εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες.


Οι λύσεις περιλαμβάνουν:
– την εφαρμογή SAP® Liquidity Risk Management
– την εφαρμογή SAP® Accelerated Trade Promotion Planning
– την εφαρμογή SAP® POS Data Management
– την εφαρμογή ανάλυσης SAP® Customer Usage Analyticsτην εφαρμογή SAP® Demand Signal Management
– το λογισμικό SAP® Operational Process Intelligence


SAP: ενίσχυση επιχειρηματικής ασφάλειας και εφαρμογών για πλατφόρμα εφαρμογών Windows 8
Οι mobile εφαρμογές της SAP για τα Windows 8 βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων σε mobile και pc συσκευές.


Η SAP παρέχει υποστήριξη για την ανάπτυξη των Windows 8 στην πλατφόρμα SAP® Mobile Platform, καθώς και βελτιώσεις ασφαλείας για τη mobile device management λύση SAP® Afaria®.


Μέσα από αυτές τις εφαρμογές, την υποστήριξη πλατφορμών και τις βελτιώσεις ασφαλείας, η SAP επεκτείνει τις επιχειρηματικές διαδικασίες για τα Windows 8 ώστε να επιταχύνει την ικανότητα μιας επιχείρησης να λειτουργεί καλύτερα με συσκευές διαφορετικού χαρακτήρα.