Η APC by Schneider Electric συμμετείχε ως πλατινένιος χορηγός στο VMware Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2012.


APC_by_Schneider_Electric_CMYK_Large_0Οι IT υποδομές ανανεώνονται και εξελίσσονται συνεχώς, με την ενσωμάτωση νέων εφαρμογών και συστημάτων στο επιχειρησιακό περιβάλλον. Η διαχείριση τους απαιτεί υψηλή τεχνογνωσία, ώστε οι επιχειρήσεις να είναι ευέλικτες. Το Cloud Computing, οι εφαρμογές και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι μερικά από τα εργαλεία που μπορούν να συμβάλλουν στη μεγαλύτερη απόδοση των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.


Η APC by Schneider Electric συμμετείχε ενεργά με την ομιλία του κ. Κώστα Αθανασόπουλου, Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα της APC by Schneider Electric. Στην ομιλία του, με τίτλο «Η πιο εξελιγμένη διαχείριση των υποδομών Data Center», ο κ. Αθανασόπουλος υπογράμμισε τις δυνατότητες των Data Centers (κέντρα δυνατοτήτων) όσον αφορά στη βελτιστοποίηση που προσφέρουν στον εξοπλισμό και στις διαδικασίες πληροφορικής μιας επιχείρησης. Επιπλέον, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα των ενεργειακά αποδοτικότερων κέντρων δεδομένων καθώς και των αρχιτεκτονικών λύσεων ψύξης που προσφέρει η APC by Schneider Electric.


Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν εκτενώς και συζητήθηκαν αρκετά ΙΤ εργαλεία, καθώς και με ποιους τρόπους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σωστά, ώστε οι επιχειρήσεις να έχουν τα αναμενόμενα οφέλη. Το συνέδριο έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον από φορείς και παρόχους υπηρεσιών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, με την ανταλλαγή απόψεων για τις νέες επιχειρησιακές ευκαιρίες που προκύπτουν μέσω των ΙΤ πόρων.