Έναν ουσιαστικό διάλογο για τα Big Data και Business Analytics θα ανοίξει η IDC στην Αθήνα, σε ένα exclusive briefing – executive breakfast.


IDCΗ εκδήλωση “Big Data and Business Analytics Forum 2012” έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, στις 9:30, στο ξενοδοχείο New Hotel στην Αθήνα (Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα).


Τα Big Data ακούγονται σαν άλλη μία «μοδάτη» έκφραση, όμως ενέχουν ιδιάζουσα επιχειρησιακή σημασία – κυρίως επειδή κινούνται παράλληλα με την υιοθέτηση του cloud και παραμέτρους που έχουν συνδεθεί με αυτό, όπως η ευελιξία και οι ανεξάντλητοι υπολογιστικοί πόροι. Για τις επιχειρήσεις που προτιμούν να διατηρήσουν τα δεδομένα τους «κάτω από τη δική τους στέγη», οι κατασκευαστές προσφέρουν μία ευρεία σειρά από λύσεις υψηλής απόδοσης, όπως servers, storage και εφαρμογές ανάλυσης δεδομένων, που μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων και πακέτων πληροφοριών.


Η ατζέντα της εκδήλωσης “Big Data and Business Analytics Forum 2012” περιλαμβάνει ομιλητές που γνωρίζουν «από μέσα» τις τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς, όπως ο Jason Perkins, Principle BI Architect – Information Management Delivery Centre, BT Innovate & Design της British Telecom, ο Mario Meir-Huber, IT Markers Research Analyst, IDC Austria, και ο Σπύρος Σακελλαρίου, Content Delivery & VAS Section Manager της Intracom Telecom. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Γιώργος Καρανικολός, Ειδικός Γραμματέας, Διοικητικό Συμβούλιο, ΣΕΠΕ, ενώ ο Ευάγγελος Καρανίκας, IT Markets Research Analyst της IDC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, θα παρουσιάσει τα πορίσματα των ερευνών της IDC γι’ αυτήν την ανερχόμενη αγορά. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση σε πάνελ για τις προοπτικές της συγκεκριμένης τάσης στην Ελλάδα.


Τα βιογραφικά των ομιλητών είναι διαθέσιμα στο http://idc-cema.com/eng/events/49487-idc-big-data-and-business-analytics-forum-2012/11-speakers .


Το executive breakfast “Big Data and Business Analytics Forum 2012” υποστηρίζει η Intracom Telecom, ως Gold Partner.