Οι συνδρομητές του hol video club μπορούν να απολαμβάνουν τις ταινίες της Village όποτε θέλουν με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.


hol video clubΤο πιο πλούσιο ψυχαγωγικό περιεχόμενο στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, το hol video club, από σήμερα εμπλουτίζεται με μοναδικές νέες κυκλοφορίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τεράστιες επιτυχίες του αμερικανικού box office, oscarικές ταινίες, καθώς και αξέχαστες παιδικές ταινίες της Village, που οι συνδρομητές του μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο σε standard όσο και high definition.


Οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν ανάμεσά τους:
Μεγάλες νέες κυκλοφορίες: Mirror Mirror, και ο Κλήρος έπεσε στον Σμάιλι, Don’t be Afraid of the Dark
Μοναδικές επιτυχίες / blockbusters: Τριλογία Matrix, Τριλογία Ocean’s, Yes Man, Before the Devil knows you’re Dead, the Next Three Days
Oscarικές Ταινίες: the Fighter (με 2 Oscars), Happy Feet (με 1 Oscar), Charlie and the Chocolate Factory (υποψήφιο για Oscar), a Single Man (υποψήφιο για Oscar)
Παιδικές Ταινίες: Happy Feet 2, Cats and Dogs, Lassie


Το hol video club διαθέτει πλέον περισσότερες από 2.200 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά εντελώς δωρεάν. Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη για όλη την οικογένεια με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται και προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Ειδικά όμως, για το διάστημα έως και 31/12/2012, οι συνδρομητές μπορούν να το αποκτήσουν με δώρο 6 μήνες.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.