To Ingress είναι ένα Augmented Reality Game που μπορεί να βρει κανείς σε beta έκδοση στο Google Play και εκμεταλλεύεται πλήρως το φυσικό χώρο.


ingressΠρόκειται για μία εφαρμογή σε beta έκδοση, η οποία αξιοποιεί την κάμερα του smartphone και προσφέρει στον χρήστη ένα gaming επαυξημένης πραγματικότητας. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ingress πρέπει να χωριστούν σε δύο ομάδες, όπως αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού. Επιστήμονες από την Ευρώπη ανακάλυψαν μία μυστηριώδη ενέργεια, η οποία επηρεάζει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων.


Όσοι εγκαταστήσουν το καινοτόμο app θα πρέπει να επιλέξουν ποια ομάδα θα υποστηρίξουν, καθώς υπάρχουν οι χρήστες που θα έχουν ως σκοπό να διαδώσουν την ενέργεια κι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν ζωντανή την ανθρωπότητα. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι διαθέτει και ειδικές αποστολές σε μουσεία, βιβλιοθήκες, ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να λύσουν διάφορους γρίφους.


Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι στο Android 2.3 κινητό σας από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticproject.ingress