Το Optimus Vu, μετά την επιτυχία που σημειώνει σε Κορέα και Ιαπωνία, κυκλοφορεί από σήμερα επισήμως πλέον και στην ελληνική αγορά.


LG Optimus VuΜε την παγκοσμίως πρώτη οθόνη 5 ιντσών και με αναλογία 4:3, το Optimus Vu: κάνει τη διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών tablets και των smartphones, για μια μοναδική εμπειρία smart συσκευής.


Από την πρώτη του εμφάνιση στην Κορέα το Μάρτιο, το Optimus Vu: πούλησε πάνω από 500.000 συσκευές, αναδεικνύοντας την αποδοχή του και την επιτυχία του. Η αποδοχή που έλαβε η συσκευή στην Κορέα προέτρεψε την LG να παρουσιάσει το Optimus Vu: στην Ιαπωνία, όπου έχει λάβει θετικά σχόλια από τους Ιάπωνες καταναλωτές.


Το Optimus Vu: είναι εφοδιασμένο με το γρήγορο επεξεργαστή 4-PLUS-1™ NVIDIA Tegra 3 Quad-Core, που προσφέρει μια εκπληκτική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και απαιτήσεων για ισχύ. Σε συνδυασμό με την IPS οθόνη υψηλής ανάλυσης 5 ιντσών και με αναλογία 4:3, το Optimus Vu: θα κυκλοφορήσει με μια αναβαθμισμένη έκδοση των QuickMemo™ και Notebook, δύο λειτουργιών που μπορούν να αξιοποιηθούν στο μέγιστο χάρη στη μεγάλη οθόνη του.


«Η διαφορετική του σύνθεση κάνει το Optimus Vu: μοναδικό ακόμα και για τη κατηγορία των smartphones 5 ιντσών, τα οποία αναμένουμε να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία, όταν γίνουν ευρέως πιο διαθέσιμα», δήλωσε ο κος Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications (MC) & ISP Director της LG για την Ελλάδα και την Κύπρο.


Το LG Optimus Vu: τώρα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον καλύτερο συνδυασμό smartphone και tablet που ενσωματώνει καινοτόμες λειτουργίες και εντυπωσιακή εμφάνιση για μια νέα καινοτόμα smart εμπειρία, γιατί Life’s Good!


Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Δίκτυο 3G
Οθόνη 5,0 ιντσών, αναλογία 4:3 XGA IPS με 768 x 1024 pixels
Μνήμη 32GB
Κάμερα 8.0MP (οπίσθια) / 1.3MP (μπροστινή)
Μέγεθος 139.6 x 90.4 x 8.5 (χιλ.)
Βάρος 168 γρ.
Ενδεικτική τιμή: €599