Τα καταστήματα Public σας περιμένουν στις 24/11, στις 12:30, στα Public @ The Mall Athens σε ένα ολοήμερο event αφιερωμένο στα Windows 8.


Mall storeΗ Μαίρη Συνατσάκη κάνει εκπομπή από το Public στο The Mall Athens και δοκιμάζει παρέα με τον Δημήτρη Καρέτσο του Mad TV τα Windows 8, όμορφα, γρήγορα και ευέλικτα.


Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από το νέο λογισμικό Windows 8, να ανακαλύψουν τις λειτουργίες του μέσα από τα πρωτοποριακά Notebooks της Sony και να πάρουν μέρος σε κληρώσεις με απίθανα δώρα Sony VAIO με Windows 8 και οθόνη αφής!


Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ αφού κατά τη διάρκεια του ολοήμερου event θα υπάρχει live dj setting που θα πλαισιώσει την εκδήλωση με μοναδικές μουσικές επιλογές, αλλά και κάμερα από το Mad TV. To party θα μεταδίδεται live από το Mad Radio με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη και guest το δημοσιογράφο Δημήτρη Καρέτσο που θα παρουσιάζει στο κοινό τις δυνατότητες των Windows 8.


Το μεγαλύτερο event για τα Windows 8 έρχεται στα καταστήματα Public (www.public.gr) και θα προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικά δώρα σε μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις. Το Σάββατο 24.11, 12:30, στο Public του The Mall Athens.