Η Εταιρία Τ&Κ Computer Organizer, ως επίσημος Διανομέας Αvira, σύναψε συμφωνία με την Dot Media με σκοπό την προώθηση των προϊόντων Αvira.


avira-logoΗ Dot Media ιδρύθηκε το 2006 και, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, κατάφερε να αποκτήσει ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων σε διάφορες μάρκες περιφερειακού εξοπλισμού Η/Υ. Στα χρόνια πορείας της στο χώρο της πληροφορικής, ασχολείται με την εισαγωγή και τη διανομή περιφερειακών Η/Υ που αποτελούν ιδανικές λύσεις για όλους. Βάση της εμπορικής πολιτικής που διακρίνει την Dot Media είναι η εμμονή στην καλή ποιότητα και την επάρκεια των προϊόντων της, σκοπός μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη, διατηρώντας μια προσωπική και υγιή σχέση μαζί του, με στόχο την διάρκεια και την ποιότητα στη συνεργασία μας. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα www.dot-media.gr και ζήστε την εμπειρία της Dot Media.


Η επιλογή του κατάλληλου antivirus αποτελεί το πρώτο και κύριο βήμα για την ανίχνευση και παρακολούθηση των νέων μορφών απειλών για τον Η/Υ. To Avira συγκαταλέγεται στα πέντε πρώτα Antιvirus σε πωλήσεις παγκοσμίως, με εξέχουσα θέση στην κατηγορία του στη αγορά. Τα προϊόντα Αvira AntiVirus Premium και Αvira Internet Security καθώς και οι λύσεις Corporate αποτελούν μία εξαιρετική λύση ασφαλείας, σχεδιασμένη για κάθε χρήστη με απλές ή εξειδικευμένες απαιτήσεις. Εγκαθίστανται εύκολα, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερες ρυθμίσεις και επιτρέπουν, όχι μόνο την επιδιόρθωση του μολυσμένου αρχείου, αλλά και ολόκληρου του συστήματος. Η πρόσφατη έκδοση 2013 των προϊόντων Αvira που διατίθεται αυτή την περίοδο, διαθέτει βελτιωμένο interface, καλύτερο configuration, επιπλέον λειτουργία αυτόματου backup, εξειδικευμένο γονικό έλεγχο και μια σειρά από άλλες λειτουργίες.


Η επιχειρηματική αυτή συνεργασία έχει στόχο την ισχυροποίηση του Δικτύου παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας Avira, υψηλής ποιότητας, σε ολόκληρη την Ελλάδα. «Είμαστε ευτυχείς που μέσω της συνεργασίας μας με την Dot Media και ως επίσημοι Distributors θα κατορθώσουμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες αξιόλογες και ολοκληρωμένες λύσεις για απόλυτη ασφάλεια σε κάθε επαγγελματία πληροφορικής» ανέφερε ο κύριος Παναγιώτης Τσάδαρης , General Manager της Τ&Κ Computer Organizer Ltd.