Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν τα νέα πακέτα CU με δωρεάν χρόνο ομιλίας, δωρεάν ΜΒ, αλλά και μια σειρά ειδικών προσφορών για internet, σταθερό και mobile internet.


CU_photoΜε το CU Student Xclusive, κάνεις RESTART στο πώς και με ποιόν μιλάς, αφού με την ενεργοποίηση του πακέτου, και χωρίς καμία προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου, κερδίζεις κάθε μήνα 600’ ομιλίας προς CU και 100’ ομιλίας προς όλα τα δίκτυα τον πρώτο μήνα ενεργοποίησής του. Κι αν θέλεις να μιλάς ακόμα περισσότερο προς ΟΛΟΥΣ μπορείς να διαλέξεις ένα από τα εξής πακέτα:
– 500’ ομιλίας προς ΟΛΟΥΣ, και 200ΜΒ internet από το κινητό, με 5€
– 600’ ομιλίας + 100 SMS προς ΟΛΟΥΣ + 600ΜΒ internet από το κινητό, με 7€
– Επιπλέον με κάθε ανανέωση από 10€ δώρο 500MB από το πακέτο Just Surf Bonus


Αν τη βρίσκεις με το καρτο-internet, με μόνο 10€ παίρνεις ένα USB Stick κι ένα κουπόνι με 5GB ΔΩΡΕΑΝ Internet για 30 μέρες. Και αν θέλεις ακόμα περισσότερο internet:
– με 5€ παίρνεις 2 GB για 30 μέρες
– με 7€ παίρνεις 5 GB για 30 μέρες


Αν πάλι προτιμάς σύνδεση internet με συμβόλαιο, μόνο με 4,74€/μήνα έχεις 4 GB internet για Laptop ή Tablet τους και δώρο ένα USB Stick αξίας 30€.


Αν τέλος θέλεις internet και σταθερό τηλέφωνο, μόνο με €15/μήνα παίρνεις τη φοιτητική προσφορά hol adsl plus με 24Μbps για ένα ολόκληρο χρόνο!


Στα καταστήματα Vodafone η φοιτητική ζωή ξαναρχίζει, αφού φέτος παίρνεις τη φοιτητική σου ταυτότητα, γρήγορα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση! Παράλληλα σε περιμένουν εκπτώσεις 10% σε συσκευές και 20% σε αξεσουάρ. Ενώ RESTART κάνεις και στη διασκέδαση σου αφού με κάθε εισιτήριο για τους κινηματογράφους STER ή ODEON το CU σου δίνει άλλο ένα δώρο!


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές για φοιτητές στο www.vodafonecu.gr