H Οktabit διευρύνει τη συνεργασία της με τη Sony, με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και προώθηση των Video Security.


oktabit-logoΣκοπός της συμφωνίας αποτελεί η πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του δικτύου της ΟΚΤΑΒΙΤ και η αντίστοιχη ενίσχυση της συγκεκριμένης προϊοντικής κατηγορίας στην Ελληνική αγορά.


H εταιρία SONY κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των εφαρμογών παρακολούθησης χώρων με ευρεία γκάμα προϊόντων (ψηφιακών, αναλογικών & Hybrid) όπως IP & CCTV κάμερες, καταγραφικά, δέκτες ,οθόνες, encoders, monitoring software και αντίστοιχα αξεσουάρ.


Η διαρκής αύξηση της εγκληματικότητας έχει καταστήσει αναγκαία την επιτήρηση, τόσο των επαγγελματικών χώρων, όσο και των κατοικιών, με συστήματα υψηλών προδιαγραφών.


Τα προϊόντα video security της SONY διακρίνονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής τους, το υψηλό επίπεδo ασφάλειας & αποτελεσματικότητας αλλά και το εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος αν κάποιος ενδιαφέρεται να συνδυάσει την υπάρχουσα αναλογική υποδομή με ένα δικτυακό IP σύστημα (Hybrid cameras).


Τα προϊόντα της SONY μπορούν να καλύψουν ακόμη και τις πιο περίπλοκες ανάγκες ενσωματώνοντας μερικές από τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες όσο αφορά την ευκρίνεια της εικόνας (π.χ Adaptive IR, XDNR, Visibility Enhancer) ή το εύρος της λήψης (π.χ με την τεχνολογία View-DR προσφέρει την ευρύτερη τεχνικά δυναμική εμβέλεια στα 130dB με 30frames/second) ή τη συμπίεση των αρχείων με την υιοθέτηση του πρωτοκόλλου H.264, την αρχιτεκτονική DEPA advanced , την τεχνολογία Intelligent Motion Detection , τις εκδόσεις προϊόντων Vandal Resistant για ασφάλεια εξωτερικών χώρων κα.


Η κα Κωνσταντίνα Τσαούση , Εμπορική Διευθύντρια της ΟΚΤΑΒΙΤ, τόνισε “Με τη νέα συνεργασία η Oktabit που διανύει φέτος το 20ο έτος επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά , διευρύνει την προϊοντική της γκάμα ακολουθώντας τη στρατηγική της για άνοιγμα σε νέες αγορές, ενισχύει την ικανότητα της να απευθύνεται σε πολλά και διαφορετικά τμήματα της αγοράς και προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης στους συνεργάτες της για μεγαλύτερη αξιοποίηση των νέων ευκαιριών.»


Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα απο το 1992 και εξειδικεύεται στη διάθεση προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές.


H εταιρία αποτελεί σημείο αναφοράς στη διανομή επώνυμων λύσεων με την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και τη μακρόχρονη συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές.


Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ θα διαθέτει τα προϊόντα video security της SONY σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.