Μία ακόμα διάκριση για την OTEGLOBE, αυτήν τη φορά στα Διεθνή Βραβεία Τηλεπικοινωνιών “Capacity Awards 2012”.


Capacity Europe 2012

Capacity Europe 2012

Τα “Capacity Awards” είναι ο πλέον αναγνωρισμένος ετήσιος θεσμός στην αγορά των Διεθνών Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται επί σειρά ετών από τον διεθνούς κύρους, αγγλικό εκδοτικό οργανισμό “Capacity Media”.


Περισσότερες από 100 εταιρείες τηλεπικοινωνιών από όλες τις ηπείρους, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί, διεκδίκησαν και φέτος μία διάκριση σε 15 διαγωνιζόμενες κατηγορίες.


Οι κατηγορίες αυτές περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, βραβείο για την «Καλύτερη εταιρεία Διεθνών Τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως», «Καλύτερη εταιρεία ανά ήπειρο» (Πανευρωπαϊκή, Μέσης Ανατολής, Ασίας, Αφρικής, Βόρειας Αμερικής, Λατινικής Αμερικής κα) και ένα σύνολο βραβείων για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.


Παράλληλα, κάθε χρόνο, από το σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες, προκύπτει και η εταιρεία η οποία λαμβάνει το τιμητικό Βραβείο των Κριτών. Αυτό το βραβείο απονέμεται στην εταιρεία η οποία, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών, για κάποιον συγκεκριμένο λόγο έχει καταγράψει παγκόσμιο Success Story.


Η κριτική επιτροπή των Βραβείων, απαρτίζεται από μια ομάδα εκπροσώπων διακεκριμένων εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο καθώς επίσης και από έγκριτους δημοσιογράφους εκδοτικών οργανισμών.


Όπως δήλωσε ο Alex Hawkes, εκδότης του περιοδικού Capacity “Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται η εκπληκτική επιτυχία της OTEGLOBE το 2012. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τη συνεχώς αυξανόμενη πορεία ανάπτυξης και την οικονομική ευρωστία της εταιρείας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη την οικονομική αναταραχή που επικρατεί στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή. Αυτή η εταιρεία αποτελεί πραγματικά ένα Success Story. Θα ήθελα να συγχαρώ την OTEGLOBE που απέσπασε το Βραβείο Κριτών στα Capacity Awards”.


«Όσοι γνωρίζουν τον χώρο μας, αντιλαμβάνονται τί βαρύτητα έχει το να κερδίζεις ένα βραβείο στα “Capacity Awards”, δήλωσε ο κ. Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE, μετά την επίσημη απονομή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χθες το βράδυ, στο Αμστερνταμ. ”Διαγωνιστήκαμε απέναντι σε κολοσσούς του χώρου και κερδίσαμε. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κριτική επιτροπή αλλά και στο προσωπικό της εταιρείας που με ζήλο και πολύ σκληρή δουλειά, συνέβαλε καθοριστικά σε αυτήν τη μεγάλη και τιμητική διάκριση”