Από σήμερα και για πρώτη φορά το Red Bull Media House σε συνεργασία με τη Nokia φέρνουν τον κόσμο της Red Bull στα χέρια σας.


red bull kinitoΜε τη βοήθεια της νέας εφαρμογής αποκλειστικά για τις συσκευές Nokia Lumia και Asha έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο πιο συναρπαστικό αθλητικό και πολιτιστικό υλικό μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.


Για πρώτη φορά τα πιο εντυπωσιακά trick, οι πιο τολμηρές κινήσεις, εξωφρενικές επιδόσεις και εκρηκτικά beat -Red Bull Stratos, Red Bull X-Fighters, Red Bull Music Academy και πολλά άλλα- θα βρίσκονται 24 ώρες την μέρα, επτά μέρες την εβδομάδα στην παλάμη του χεριού σας. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να μοιράζεται τα τελευταία νέα και συνεντεύξεις, όπως επίσης να προσφέρει πρόσβαση σε διαδραστικούς χάρτες (μέσω της πλατφόρμας Nokia Maps), τοπικές εκδηλώσεις, πρόσβαση στους αθλητές σε πραγματικό χρόνο, βίντεο και εικόνες από τον κόσμο της Red Bull- προσφέροντας ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.


Η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να σερφάρει ασταμάτητα και έχει δημιουργηθεί ώστε να είναι πλήρως εξατομικευμένη μέσω του «My Red Bull» και να προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις τοπικές εκδηλώσεις δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να τη χρησιμοποιήσει με τον τρόπο που επιθυμεί. Μερικά βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής αυτής, όπως οι πρώτες ειδήσεις σε μορφή κινουμένων σχεδίων από τα Windows, καινοτόμες τεχνικές split screen, η δυνατότητα να μοιραστείς βίντεο μέσω της τεχνολογίας NFC, φωνητική υποστήριξη και προσαρμοσμένη δυνατότητα κλειδώματος της οθόνης, καθιστούν την εφαρμογή ένα καινοτόμο φορητό gateway στον κόσμο της Red Bull.


Η εφαρμογή απευθύνεται σε οπαδούς της Red Bull με διάφορα ενδιαφέροντα, από μηχανοκίνητα αθλήματα μέχρι τον Felix Baumgartner. Στους λάτρεις της δράσης και των μεγάλων συγκινήσεων που ανυπομονούν να εξερευνήσουν τα πιο hot clubs της πόλης, σε αυτούς που θέλουν να ζήσουν στιγμές που κόβουν την ανάσα μέσω των events της Red Bull, ή σε αυτούς που απλά θέλουν να είναι ενήμεροι για το πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο event. Η εφαρμογή της Red Bull μπορεί και τα προσφέρει όλα εύκολα και ελκυστικά.


Ο Alexander Koppel, Εμπορικός Διευθυντής του Red Bull Media House δήλωσε, «Η πρωτοποριακή αυτή εφαρμογή προσφέρει παγκόσμιας φήμης συναρπαστικό και μοναδικό περιεχόμενο που μόνο η Red Bull θα μπορούσε να παρέχει, σε μια πλατφόρμα η οποία ενισχύει περαιτέρω τη εμπειρία των καταναλωτών μέσω μιας απίστευτης τεχνολογίας»


«Η Nokia και το Red Bull Media House δημιούργησαν κάτι ξεχωριστό που μιλάει για τα πλεονεκτήματα και των δυο εταιρειών στους πιο παθιασμένους καταναλωτές τους», δήλωσε ο Bryan Biniak, VP & GM, του Global Partnering και Application Development της Nokia. «Με design που είναι εμπνευσμένο από το μοτίβο της Windows συσκευής και της μοναδικής αισθητικής της Red Bull και τεχνολογία όπως οι χάρτες της Nokia, συνδυάσαμε υψηλή αισθητική και ευκολία στη χρήση με τέτοιο τρόπο όπως καμία άλλη εφαρμογή στον κόσμο δεν έχει καταφέρει. Η συνεργασία αυτή βοήθησε στο να ανεβάσουμε τον πήχη για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι καταναλωτές από δω και πέρα από τις φορητές συσκευές τους.»


Για περισσότερες πληροφορίες: redbullmobile.com/worldofredbull