Η Samsung Smart TV σας προσκαλεί στα Public για να πάρετε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Angry Birds.


Angry Birds National_CompetitionΤο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Οι ημιτελικοί (στους οποίους θα διαγωνιστούν οι top scorers των προηγούμενων 2 εβδομάδων) θα λάβουν μέρος στις 24 Νοεμβρίου σε 10 ανά τόπους καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και την 1 Δεκεμβρίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός στην Αθήνα! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.samsung.com/gr/angrybirds αλλά και στα καταστήματα Public στις promoters την ώρα του διαγωνισμού.


Οι 6 νικητές (top scorers) του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα κερδίσουν δώρα Samsung και ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Angry Birds που διοργανώνει η Samsung στις 13/12/2012.


Mέσω του Smart Interaction και συγκεκριμένα μέσω της τεχνολογίας Motion Control της Samsung Smart TV (σειράς ES7000 και ES8000) μπορείτε να «παίξετε» Angry Birds στην τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ , απλά και μόνο με την κίνηση των χεριών.


Ελάτε σε ένα από τα 10 καταστήματα Public, λάβετε μέρος στο πρωτάθλημα και ζήστε από κοντά τη μοναδική εμπειρία Angry birds στις Samsung Smart TV ES7000 και ES8000.


Τα καταστήματα Public όπου θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα είναι τα παρακάτω:
Σύνταγμα (οδός Καραγεώργη Σερβίας αρ. 1), Γλυφάδα (οδός Σ. Καράγιωργα αρ. 4 & Λαζαράκη), Πειραιά (οδός Γρηγορίου Λαμπράκη αρ. 152-154), Άγιο Δημήτριο (Metro Mall), Μαρούσι Αττικής (The Mall Athens), Ιωάννινα (οδός Πυρσινέλλα αρ. 4 & Γ. Μελανίδη), Πυλαία Θεσσαλονίκης (Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos), Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 33), Πάτρα (οδός Ερμού αρ. 55) και Βόλο (οδός Ογλ αρ. 28 & Ι. Κονταράτου αρ. 9)


Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Angry Birds είναι να έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους.


Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στις σειρές 7000 και 8000 της Samsung Smart TV που διαθέτουν Smart Interaction.


Ενδέχεται να απαιτείται αναβάθμιση λογισμικού.