O Όμιλος Μαρινόπουλος επέλεξε τη Singular Logic για να υλοποιήσει το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα SAP ERP.


singular-logicΈνα νέο έργο πληροφορικής, ανέλαβε πρόσφατα η SingularLogic για τον όμιλο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του λιανεμπορίου και των υπηρεσιών μέσω ενός δικτύου με περισσότερα από 550 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.


Το έργο περιλαμβάνει υπηρεσίες προσαρμογής, παραμετροποίησης, ανάπτυξης, εγκατάστασης, εκπαίδευσης και υποστήριξης για την υλοποίηση του SAP ERP, ως το νέο κεντρικό Back Office σύστημα του Ομίλου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αποτελεσματική διαχείριση των εταιρικών πόρων, στη βέλτιστη αποτελεσματικότατα, στην επικοινωνία μεταξύ των επιμέρους οργανωτικών μονάδων, στη βελτίωση της επικοινωνίας και πληροφόρησης της Διοίκησης, στην απλούστευση και βελτίωση συγκεκριμένων διαδικασιών, καθώς και στην παροχή πρακτικών εργαλείων για την εφαρμογή αποτελεσματικής χρηματοοικονομικής πολιτικής.


Η εμπειρία και η εξειδίκευση της SingularLogic και των στελεχών της σε υλοποιήσεις παρόμοιων έργων στον κλάδο του λιανεμπορίου και γενικότερα σε κάθετες αγορές, παράλληλα με τις πρόσφατες πιστοποιήσεις από την SAP A.G. που έλαβε η εταιρία, ως ο πρώτος οργανισμός παροχής υπηρεσιών υποστήριξης ‘SAP Partner Center of Excellence’ και ως ο πρώτος συνεργάτης παροχής υπηρεσιών ‘SAP Active Quality Management’ για την Ελλάδα και την Κύπρο, θα εξασφαλίσουν τη βέλτιστη προσαρμογή του SAP ERP σε όλο το εύρος της απαιτούμενης λειτουργικότητας του Ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.


Τα οφέλη του Ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ από την υλοποίηση του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος SAP ERP και τις δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα για περαιτέρω ανάπτυξη σε επίπεδο λειτουργικότητας και ομογενοποίησης των διαδικασιών, επικεντρώνονται κυρίως στη βελτίωση του λειτουργικού κόστους και στην άμεση λήψη ολοκληρωμένης και ενιαίας πληροφόρησης της διοίκησης.


Σήμερα οι μεγάλοι Οργανισμοί εμπιστεύονται και αναγνωρίζουν τη SingularLogic ως έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες υλοποίησης, λειτουργίας και υποστήριξης μεγάλων έργων πληροφορικής. Η μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει αποκομίσει η SingularLogic, το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εφαρμογή δοκιμασμένων μεθοδολογιών και διαδικασιών, η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και η αρτιότητα και η συνέπεια εξασφαλίζουν την επιτυχή διεκπεραίωση των συμβάσεων που αναλαμβάνει, καθώς και την περαιτέρω λειτουργική τους υποστήριξη.