Η ESET ανακοινώνει τη διάθεση της νέας λύσης Mail Security for IBM Lotus Domino version 4.5 με χαμηλές απαιτήσεις συστήματος.


Eset logoH λύση προσφέρει επιπλέον βελτιωμένη μηχανή εντοπισμού με δυνατότητες παραμετροποίησης για τον έλεγχο των αποθηκευμένων δεδομένων του Domino Server για ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο προστασίας.


Η ESET εμπλουτίζει σημαντικά τη σειρά προϊόντων ασφαλείας που διαθέτει, επεκτείνοντας το ρόλο του ESET Mail Security for IBM Lotus Domino από μία απλή λύση ασφαλείας σε μία λύση με ενισχυμένη λειτουργικότητα για καλύτερη υποστήριξη της συμβατότητας του Domino, ειδικά για τις ανάγκες μεγάλων επιχειρήσεων. Παράλληλα παρέχει σε πραγματικό χρόνο ανίχνευση διαφορετικού είδους αρχείων προσφέροντας στο διαχειριστή τη δυνατότητα να εφαρμόζει κανόνες βασισμένους σε πολιτικές ασφαλείας για τον αυτοματοποιημένο έλεγχο συνημμένων αρχείων σε emails.


«Η ESET κατανοεί πόσο σημαντική είναι για την κάθε επιχείρηση η ασφαλής, χωρίς απειλές επικοινωνία. Η λύση ESET Mail Security for IBM Lotus Domino version 4.5 προσφέρει προστασία με εξελιγμένη τεχνολογία και χαρακτηριστικά για την προστασία των e-mail servers που στηρίζονται στο IBM Lotus Domino» δήλωσε ο Michal Jankech, Product Manager for Server Security της ESET. «Επίσης, η λύση αυτή υποστηρίζεται από το λογισμικό κεντρικής διαχείρισης ESET Remote Administrator, προσφέροντας στους administrators ένα εύκολο στη λειτουργία και ταυτόχρονα πανίσχυρο εργαλείο βοήθειας για την απομακρυσμένη διαχείριση όλων των τερματικών/endpoint της εταιρείας (Windows, Linux, Mac OS και Mobile)».


Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο 2012, η μηχανή ανίχνευσης της ESET που χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα ασφαλείας, και δοκιμάστηκε στο ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server, διακρίθηκε με το βραβείο “VBSpam” του Virus Bulletin. Η ESET βρέθηκε μεταξύ των κορυφαίων προϊόντων στις κατηγορίες «lowest rate of false positives» και «best spam catch rate (με ποσοστό κοντά στο 99,5%)», μία ακόμη ένδειξη της αξιοπιστίας της σε θέματα προστασίας.


Κύρια χαρακτηριστικά του ESET Mail Security for IBM Lotus Domino version 4.5
– On-demand ή προγραμματισμένη ανίχνευση της βάσης δεδομένων.
– Ανίχνευση “real file type detection” – Εφαρμογή κανόνων βάσει πολιτικών ασφαλείας για αυτοματοποίηση της διαχείρισης του ελέγχου.
– Προστασία Antivirus για τον ίδιο τον server σε επίπεδο file security.
– Antispam & Antivirus προστασία του E-mail server (σε επίπεδο SMTP & Βάσης Δεδομένων).
– Βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης του Antispam (βασισμένο σε GUI).
– Καταγραφή Spam & Graylisting log – Εμφανίζει τον αποστολέα, τον παραλήπτη, το spam score, την κατάταξη και τις ενέργειες που έγιναν για κάθε email που θεωρήθηκε spam.
– Αυτόματες εξαιρέσεις – Ανιχνεύει αυτόματα το λειτουργικό σύστημα και τις υπηρεσίες που εκτελούνται για την δημιουργία κανόνων εξαίρεσης των πηγαίων αρχείων, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο μια ομαλότερη λειτουργία.
– eShell. Νέο εργαλείο που εκτελείται σε περιβάλλον γραμμής εντολών για την αυτοματοποίηση διαδικασιών και διαχείρισης του συστήματος.