Η Pylones Hellas σε συνεργασία με την HP διοργάνωσε στο Politia Tennis Club, την εκδήλωση «Technology Day for Hospitality».


pylones hospitalityΣτην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι λύσεις της Pylones Hellas για τον ξενοδοχειακό κλάδο με παραδείγματα και demonstration με τον εξοπλισμό της HP για Receptions, Business Corners, Digital Signage, RPOS για Restaurant/Cafe.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην καινοτόμα λύση Hotel Collaboration Suite, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης και αξιοποίησης των πληροφοριών και των δεδομένων που υπάρχουν μέσα σε ένα ξενοδοχείο, επιτρέποντας στη διεύθυνση να προχωρά στις κινήσεις εκείνες που θα της επιτρέψουν είτε να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες είτε να μειώσει το κόστος λειτουργίας. Επίσης, παρουσιάστηκε και το σύστημα ψηφιακής σήμανσης (Digital Signage) που έχει αναπτύξει η Pylones Hellas, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε ένα ξενοδοχείο να παρέχει καλύτερη ενημέρωση στους πελάτες και τους επισκέπτες.


Η εκδήλωση έκλεισε με την αναφορά του κου. Εμμανουήλ Νέτου, Γενικού Διευθυντή της εταιρίας στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρει η Pylones Hellas στον ξενοδοχειακό κλάδο και την επέκταση της στις αγορές του εξωτερικού.


«Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη από ξενοδοχεία όπως το Athenaeum InterContinental, το Hilton Athens, το Ledra Marriott, το Divanni Caravel, το Kyllini Beach Resort, τα Grecotel, το Theoxenia Palace, YES, κ.ά. Πρόκειται για μία σαφή ένδειξη ότι ο ξενοδοχειακός κλάδος στην Ελλάδα αντιλαμβάνεται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η σωστή αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα» σημείωσε ο Νίκος Χρηστάκης , Corporate, Enterprise Mgr στο τμήμα Printing και Personal Systems της Hewlett-Packard Hellas.