Τα προϊόντα της νέας σειράς 2013 και το δωρεάν πρόγραμμα Panda Cloud Antivirus έλαβαν τις πιστοποιήσεις συμβατότητας με τα Windows 8.


panda labsΗ Panda Security, The Cloud Security Company, σήμερα ανακοίνωσε ότι οι οικιακές και οι εταιρικές λύσεις της είναι πλήρως συμβατές με τα Windows 8, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες antivirus και διαχείρισης δικτύου που προσφέρει από την αρχή.


“Για εμάς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των χρηστών”, εξήγησε ο Pedro Bustamante, Senior Research Advisor της Panda Security. “Τα προϊόντα μας έχουν κατασκευαστεί να λειτουργούν σε περιβάλλον Windows 8, έτσι αν κάποιος από τους πελάτες μας αποφασίσει να αναβαθμιστεί στο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, μπορεί να μείνει ήσυχος ότι θα απολαμβάνει τη μέγιστη προστασία από την πρώτη κιόλας ημέρα”.


Οι οικιακές λύσεις 2013 της Panda Security: Panda Antivirus Pro 2013, Panda Internet Security 2013 και Panda Global Protection 2013, είναι πλήρως συμβατές με τα Windows 8. Επιπλέον, περιλαμβάνουν ένα νέο, πιο μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον εργασίας σε συμφωνία με το ‘Metro’ του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Ομοίως, το δωρεάν πρόγραμμα antivirus που βασίζεται στο cloud, Panda Cloud Antivirus, είναι επίσης συμβατό με τα Windows 8. Τα προϊόντα της Panda Security έχουν λάβει πιστοποίηση συμβατότητας με τα Windows 8 από τα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών AV-Comparatives.org και AV-Test.org σε πρόσφατα reports.


“Προκειμένου να γνωρίζουν οι χρήστες μας ποια προϊόντα είναι συμβατά με αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα, το AV-Comparatives διατηρεί μια λίστα με τα συμβατά προϊόντα. Η Panda ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που έλαβε την πιστοποίηση από εμάς και πέρασε επιτυχώς όλες τις δοκιμές χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι λειτουργίες της εγκατάστασης, του stress test και της προστασίας σε πραγματικό περιβάλλον καθώς επίσης και η ανίχνευση αρχείων, όλα πληρούσαν τις απαιτήσεις μας” εξηγεί ο Andreas Clementi, Chairman του AV-Comparatives.


Σύμφωνα με τον Andreas Marx “όλα τα προϊόντα της Panda Security πέρασαν επιτυχώς τις δοκιμές μας σχετικά με τη συμβατότητα και την προστασία anti-malware στα Windows 8”. Ο CEO του AV-Test.org προσθέτει: “Οι δοκιμές που πραγματοποιήσαμε στα Windows 8 δεν επικεντρώθηκαν μόνο στις πτυχές της προστασίας και της επισκευής, αλλά και στις επιπτώσεις στη λειτουργικότητα όλου του συστήματος”.


Τέλος, οι εταιρικές λύσεις της Panda Security που βασίζονται στο cloud επίσης υποστηρίζουν τα Windows 8. Το Panda Cloud Office Protection (Standard και Advanced εκδόσεις) αλλά και το Panda Cloud Systems Management βελτιστοποιήθηκαν για τη νέα γενιά λειτουργικού συστήματος.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.pandasecurity.com/spain/windows8.