Είστε έτοιμοι να αθληθείτε; Το “Nike+ Kinect Training” κάνει την παρουσία του σε σημεία λιανικής πώλησης, στην τιμή των €49.99.


nike plus kinectΔημιουργήθηκε από το μηδέν με την εμπειρία της Nike και την επιστημονική γνώση της τεχνολογίας του Kinect και έτσι το “Nike+ Kinect Training” προσφέρει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης που εξελίσσεται όπως εσείς επιθυμείτε.


Μπείτε στο www.xbox.com/nike για να ακολουθήσετε το πρόγραμμα ενός χρυσού Ολυμπιονίκη, ενός παίκτη NFL, ενός δημοσιογράφου αθλητικών και ενός επαγγελματία DJ καθώς προπονούνται με το “Nike+ Kinect Training”. Αυτά τα νέα βίντεο και μια νέα επιλογή υψηλής ανάλυσης εικόνων είναι επίσης διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.


Μια δωρεάν έκδοση demo του “Nike+ Kinect Training” είναι επίσης διαθέσιμη στο Xbox LIVE, και επιτρέπει στα μέλη του Xbox LIVE, να αποκτήσουν το Fitness Challenge και να δοκιμάσουν το πρόγραμμα πριν την αγορά του.


Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας για το “Nike+ Kinect Training” και να διαβάσουμε την κριτική σας. Παρακαλούμε ρωτήστε για οποιαδήποτε απορία και αν θέλετε μιλήστε με τους εκπροσώπους του Xbox, για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.