Η Oteglobe κατατάσσεται μέσα στις 6 κορυφαίες ελληνικές εταιρείες υψηλής και διαρκώς αυξανόμενης κερδοφορίας EBITDA στην Ελλάδα.


oteglobeΠαρά τις δυσμενείς συνθήκες στην ελληνική οικονομία, η OTEGLOBE κατάφερε να παρουσιάσει εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη με αύξηση εσόδων της τάξεως του 60% και διπλασιασμό του EBITDA, κατακτώντας μια θέση στην κορυφή των πιο κερδοφόρων εταιρειών, επιβεβαιώνοντας επάξια τον τίτλο του διαχρονικού ηγέτη, καταγράφοντας συνεχή ετήσια αύξηση EBITDA από το 2007 έως και το 2011. Αξίζει να σημειωθεί η διαρκώς ανοδική πορεία της Oteglobe στην κατάταξη των εταιρειών, η οποία κατείχε την 143η θέση το 2008, το 2009 την 116η, άγγιζε το 2010 την 77η θέση, και κατέκτησε το 2011 την 53η θέση!


«Ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της, η OGEGLOBE είναι μία από τις λίγες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που δεν εξαρτώνται από εξωτερικό δανεισμό (loan free), ενώ παρουσιάζει σχετική ρευστότητα (free cash flow) της τάξεως των 40 εκ. ευρώ» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ν. Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της Oteglobe, «κατορθώνοντας να ανταποκρίνεται πλήρως στο έντονα μεταβλητό και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον των διεθνών τηλεπικοινωνιών, συνδυάζοντας την καινοτομία και τις τεχνολογικές εξελίξεις, πάντα προς όφελος των πελατών της, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι διεθνείς τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι».