H Capcom και η Nintendo συνεργάζονται για την κυκλοφορία των πιο επεκτατικών τίτλων Monster Hunter σε όλη την Ευρώπη.


MH3_ULTIMATE_logo_RGBΗ Nintendo και η Capcom σήμερα επιβεβαίωσαν ότι έχουν συνάψει νέα συμφωνία διανομής για τους επερχόμενους τίτλους Monster Hunter™ 3 Ultimate που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το Nintendo 3DS και το Wii U σε όλη την Ευρώπη τον Μάρτιο του 2013. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας η Nintendo θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, τη διαφήμιση και τη διανομή των παιχνιδιών σε όλη την Ευρώπη και την Αυστραλία , με την Capcom να παραμένει ως εκδότης.


Το Monster Hunter 3 Ultimate υλοποιεί τις μοναδικές λειτουργίες του Wii U και του Nintendo 3DS και δίνει στους παίκτες μια πραγματικά μοναδική αίσθηση εμπειρίας κυνηγιού. Η προαιρετική νέα λειτουργία Target Camera κάνει πιο εύκολη την γρήγορη εστίαση στα τέρατα πατώντας απλά το πλήκτρο L. Η γρήγορη πρόσβαση στα στοιχεία του παιχνιδιού, τα όπλα, τους χάρτες και τα minigames ενεργοποιείται μέσω της οθόνης αφής και στις δύο πλατφόρμες, ενώ τα υψηλής ποιότητα γραφικά του Wii U και η 3D οπτική του Nintendo 3DS φέρνουν ένα μοναδικό και θαυμάσιο κόσμο να εξερευνήσετε. Εκμεταλλευτείτε τη φορητότητα του Nintendo 3DS και ανταλλάξτε τις κάρτες με τα στοιχεία του κυνηγού σας με άλλους παίκτες μέσω StreetPass.


Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τον κόσμο του Monster Hunter μόνοι ή με άλλους τρεις παίκτες χρησιμοποιώντας το Nintendo 3DS. Η εύρεση κοντινών κυνηγών για να αναζητήσετε κοινές περιπέτειες είναι πλέον πιο εύκολη μέσω της τοπικής αναζήτησης από τη λειτουργία του Nintendo 3DS. Οι παίκτες Wii U θα μπορούν να δημιουργούν ομάδες κυνηγιού μέχρι τέσσερις παίκτες online ή να διασκεδάζουν μαζί με άλλους παίκτες Nintendo 3DS μέσω ασύρματης σύνδεσης. Οι κάτοχοι και των δύο κονσολών, του Wii U και του Nintendo 3DS, έχοντας από ένα αντίτυπο του παιχνιδιού για την κάθε κονσόλα, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την συμβατότητα μεταξύ των αποθηκευμένων δεδομένων τους μεταξύ των κονσολών και να μεταφέρουν το κυνήγι από το σαλόνι τους σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται.


Το Monster Hunter 3 Ultimate, ο μεγαλύτερος και πιο τολμηρός τίτλος Monster Hunter μέχρι τώρα , θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για το Nintendo 3DS και το Wii U το Μάρτιο του 2013.