Aπό την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012, το iPhone 5 θα βρίσκεται στα καταστήματα Wind, Public και Multirama σε όλη την Ελλάδα.


wind logoΤο iPhone 5, είναι το πιο λεπτό και ελαφρύ iPhone που έγινε ποτέ, με εντελώς νέα σχεδίαση και εκπληκτική οθόνη Retina display 4 ιντσών, πανίσχυρο επεξεργαστή Α6 της Apple για εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις και ταχύτατη ασύρματη δικτύωση. Το iPhone 5 έρχεται με το iOS 6, το πλέον εξελιγμένο λειτουργικό με πάνω από 200 νέες λειτουργίες και ενσωματωμένες εφαρμογές.


«Η WIND προσφέρει στους πελάτες της το iPhone 5 μέσα από μια σειρά προγραμμάτων για όλους, ώστε να απολαμβάνουν γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, όπου κι αν βρίσκονται, με την υψηλή ταχύτητα του νέου προηγμένου 3G δικτύου της εταιρείας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η δημοφιλής συσκευή προστίθεται στην πλούσια γκάμα των προϊόντων μας λίγες μέρες μετά το επίσημο παγκόσμιο λανσάρισμά της.». δήλωσε ο κ. Βασίλης Μπαλούρδος, Ανώτερος Διευθυντής Εμπορικού Προγραμματισμού, Consumer Postpaid Marketing & CRM Κινητής Τηλεφωνίας της WIND.


Δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση της συσκευής καθώς και περισσότερα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 5 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/iphone-5/