Τα καταστήματα Golden-i διαθέτουν τις πολυαναμενόμενες προπληρωμένες κάρτες για iTunes Store και το App Store.


golden-i prepaid cardsOι λάτρεις της Apple και των προϊόντων της, μπορούν πλέον να προμηθευτούν τις προπληρωμένες κάρτες από τα Golden-i και να τις χρησιμοποιήσουν για αγορές μουσικής, εφαρμογών και ταινιών από το iTunes Store και το App Store.


Οι κάρτες διατίθενται σε τρία διαφορετικά ποσά, των €15, €25 και €50 και συνδέονται με τον λογαριασμό του κατόχου, έτσι ώστε εκείνος να μπορεί να χρησιμοποιήσει το αντίτιμο για αγορά μουσικής, εφαρμογών και βιβλίων από το iTunes Store από τον υπολογιστή του καθώς και από τις συσκευές iPhone, iPad, iPod Touch, και Apple TV.


Έτσι όσοι δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα ή δεν θέλουν να την χρησιμοποιήσουν οn line, αλλά θέλουν να προμηθευτούν κάτι από τα παραπάνω από τα ψηφιακά καταστήματα της Apple, τότε οι προπληρωμένες κάρτες είναι η ιδανική λύση.


Τα καταστήματα Golden-i στην Αθήνα στο Golden Hall και στη Θεσσαλονίκη στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, διαθέτουν όλη την γκάμα των προϊόντων της Apple, σε πλήρη λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων και των αξεσουάρ Apple, καθώς και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών. Το φιλικό προσωπικό του καταστήματος, διαθέτοντας υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, είναι πρόθυμο να ακούσει και να αξιολογήσει τις ανάγκες κάθε πελάτη, να προτείνει το προϊόν που του ταιριάζει, αλλά και να λύσει όλες τις απορίες του. Στα πλαίσια αυτά, μπορεί να ενημερώσει τους πελάτες και σχετικά με τις δυνατότητες των προπληρωμένων καρτών καθώς και να δημιουργήσει μαζί τους και λογαριασμό iTunes (απαιτείται ραντεβού).


Παράλληλα στα καταστήματα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις και προσφέρονται και ειδικές εκπτώσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και η δυνατότητα απόκτησης προϊόντων με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και αποπληρωμή σε άτοκες δόσεις.


Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i και για τα προϊόντα Apple θα βρείτε On line στη διεύθυνση www.golden-i.gr