Ανεπανάληπτες video game στιγμές χαρίζει στους συνδρομητές του από 13 Νοεμβρίου 2012 τo WIND F2G με το Call of Duty Black Ops II.


F2G_siteΓια πρώτη φορά στο νέο Call of Duty η δράση λαμβάνει χώρα το 2025 ενώ οι παίχτες τοποθετούνται σε ένα σκηνικό πολέμου αρκετά φουτουριστικό με πολλές σημαντικές αλλαγές στην μορφή του πλανήτη. Πρωταγωνιστής στο νέο Call of Duty είναι ο Dave Mason γιος του Alex Mason που γνωρίσαμε στο πρώτο μέρος της σειράς Black Ops ενώ το σενάριο του νέου Call of Duty Black Ops II είναι του David Goyer ο οποίος έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες όπως το The Dark Knight. Οι νέες προσθήκες τόσο στο single όσο και στο multiplayer όπως ανακοίνωσε η Treyarch, αλλά και η επιστροφή των Zombies υπόσχονται ότι το νέο Call of Duty Black Ops II θα είναι ένα από τα καλύτερα και εμπορικότερα παιχνίδια της σειράς.


Το WIND F2G προσκαλεί όλους τους φίλους του να μπουν στις καινούριες περιπέτειες που προσφέρει το πολυαναμενόμενο Call of Duty Black Ops II. Απλά ενεργοποιώντας δύο online πακέτα WIND F2G οι οπαδοί του παιχνιδιού λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για μοναδικά CALL OF DUTY παιχνίδια και συναρπαστικά δώρα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όπως: 2 κονσόλες Sony Play Station 3, 10 games Call of Duty Black Ops II, 10 games της σειράς Call of Duty, τη συμμετοχή 8 ατόμων στο Πρωτάθλημα Call of Duty και 21 συλλεκτικά t-shirts Call of Duty.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.f2g.gr και www.facebook.com/WINDF2G.