Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του δεύτερου καταστήματός του στο Εμπορικό Κέντρο River West γιορτάζει το Apple Premium Reseller κατάστημα iStorm.


logo_iStormΜε εύκολη πρόσβαση από τον Πειραιά έως τα Βόρεια Προάστια μέσω του άξονα Κηφισού, άμεση σύνδεση με το σταθμό μετρό Αιγάλεω – με το mini bus του εμπορικού κέντρου – και Δωρεάν Parking για όλους, το κατάστημα iStorm στο Εμπορικό Κέντρο River West έγινε πολύ σύντομα προορισμός για όλους τους φίλους της Apple, που θέλουν να εξυπηρετηθούν σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα του iStorm, χωρίς να επισκεφτούν το κέντρο της Αθήνας.


Με την ευκαιρία των γενεθλίων του καταστήματος iStorm στο River West, από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, οι πελάτες του μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα αγορών σε έως 18 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας, όποιο κατάστημα και εάν επιλέξουν για τις αγορές στους. Συγκεκριμένα μπορούν να αποκτήσουν ένα iPad σε έως 6 άτοκες δόσεις, οποιοδήποτε iMac ή Macbook σε έως 12 δόσεις, ή συνδυάζοντας στην αγορά τους Mac και iPad μαζί σε έως 18 άτοκες δόσεις.


Ακόμα, ένα ειδικό bonus pack με 24 hot tips είναι διαθέσιμο από τους ειδικούς του καταστήματος, για όποιον χρειάζεται άμεση βοήθεια και καθοδήγηση για να αξιοποιήσει το νέο του απόκτημα από την πρώτη στιγμή.


Επιπλέον, όσοι επιλέξουν για την ίδια χρονική περίοδο το κατάστημα του River West για αγορά των Mac, iPad, iPhone και iPod θα δοκιμάσουν την τύχη τους, καθώς μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου ένας τυχερός θα κερδίσει μία δωροεπιταγή iStorm ίση με το 50% της αξίας του παραστατικού που συνόδευσε την αγορά του, ενώ δύο ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν δύο μοναδικά docking stations. Τέλος την παραμονή των γενεθλίων, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου τα μέλη του iClub, θα μπορούν να απολαύσουν όλα τα προνόμια ενός Special Member’s Day.


Τα καταστήματα iStorm, στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West, λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο 9 με 9 καθημερινά, και 9 με 6 και 9 με 8 το κατάστημα στο Κολωνάκι και στο River West αντίστοιχα το Σάββατο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν, ή για ηλεκτρονικές αγορές, επισκεφτείτε το www.istorm.gr.