Το Golden-i στη Θεσσαλονίκη ανακοινώνει ότι είναι πλέον το μοναδικό πιστοποιημένο σημείο παροχής Apple service σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.


Golden-i-logoΟι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί σύμβουλοι του καταστήματος παρέχουν τόσο τεχνικές συμβουλές και χρήσιμα tips στους χρήστες των προϊόντων Apple, όσο και υπηρεσίες ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης που αφορά στο hardware με χρόνο απόκρισης μόνο μία εργάσιμη ημέρα.


Το κατάστημα Golden-i Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες του στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, τις πρώτες ημέρες του 2012 και έχει ήδη γίνει το αγαπημένο κατάστημα των πελατών των προϊόντων της Apple, που διαμένουν ή βρίσκονται σε όλη την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.


Ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορούν να δουν στο κατάστημα όλη τη διαθέσιμη γκάμα των προϊόντων της Apple, σε λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων και των αξεσουάρ Apple, καθώς και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών. Το φιλικό προσωπικό του καταστήματος, διαθέτοντας υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, είναι πάντα πρόθυμο να ακούσει και να αξιολογήσει τις ανάγκες κάθε πελάτη, να προτείνει το προϊόν που του ταιριάζει, αλλά και να λύσει όλες τις απορίες του. Παράλληλα στο κατάστημα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, γίνονται εκπαιδεύσεις και προσφέρονται ειδικές εκπτώσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και η δυνατότητα απόκτησης προϊόντων με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και αποπληρωμή σε άτοκες δόσεις. Έτσι το κατάστημα Golden-i στη Θεσσαλονίκη είναι το μοναδικό που έχει αυτές τις πιστοποιήσεις και τις παροχές για όλους εσάς.


Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i και για τα προϊόντα Apple θα βρείτε On line στη διεύθυνση www.golden-i.gr