Στην Ετήσια Εκδήλωση της 7digital, o Ben Drury, ανακοίνωσε ότι η 7digital θα συνεργάζεται πλέον με την Research In Motion.


Rim logoΟι χρήστες των BlackBerry 10 θα έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν, να κάνουν προεπισκόπηση και να κατεβάσουν υψηλής ποιότητας ψηφιακή μουσική από το BlackBerry App World, με πάνω από 22 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια από τον κατάλογο της 7digital στη διάθεσή τους.


Το μουσικό τμήμα του BlackBerry App World, που υποστηρίζεται από την 7digital, θα διαθέτει νέες κυκλοφορίες, best sellers, επιλογές διαθέσιμες ανά χώρα, έναν πλήρη κατάλογο τραγουδιών, ανεξάρτητους καλλιτέχνες και πολλά άλλα.


Η 7digital και η RIM συνεργάζονται στενά ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τόσο την τεχνολογία ανοιχτής μουσικής πλατφόρμας της 7digital όσο και τις δυνατοτήτες της BlackBerry πλατφόρμας, όπως είναι η συγκέντρωση όλων των social media λογαριασμών του χρήστη σε ένα σημείο αλλά και ο μηχανισμός προτάσεων (recommendation engine). Η πλατφόρμα της 7digital επιτρέπει στο BlackBerry App World την ενσωμάτωση υπηρεσιών ψηφιακής μουσικής στον πυρήνα του προιόντος.


Τα smartphones BlackBerry 10 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 1ο τρίμηνο του 2013.


Η 7digital αυτή τη στιγμή υποστηρίζεται από τα μουσικά καταστήματα των BlackBerry smartphones και το BlackBerry PlayBook.


Χρήσιμοι σύνδεσμοι:
7 Digital: http://www.7digital.com/
BlackBerry App World: http://appworld.blackberry.com