Η WestΝet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, εξασφάλισε την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα της ταμπλέτας Google Nexus 7.


Google_Tablet_FrontΠρόκειται για το πρώτο tablet της σειράς Nexus που δημιούργησε η Google σε συνεργασία με την Asus.


Το Google Nexus 7 ASUS διαθέτοντας την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Jelly Bean 4.1 και επεξεργαστή NVIDIA® Tegra® 3 T30L Quad-core, μέσα από μια οθόνη HD 7 ιντσών LED και τεχνολογίας IPS, ανοίγει ένα νέο, γρήγορο και υψηλής ευκρίνειας «παράθυρο» στη ψυχαγωγία και την ενημέρωση.


Με Wi-Fi και σε σύνδεση με το Google Play store παρέχει πρόσβαση σε 600.000 εφαρμογές και παιχνίδια, στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σε εκατοντάδες περιοδικά, ενώ διαθέτει σύστημα GPS.


Ταυτόχρονα ο δυνατός και γρήγορος επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών GeForce® 12-core, το ενσωματωμένο 3D stereo, η οθόνη αφής με 10 δάχτυλα και η αυτόματη αλλαγή σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη, κάνουν το Nexus 7 την ιδανική επιλογή για παιχνίδι.


Επίσης, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για πλοήγηση στο Internet προσφέροντας και όλες τις αγαπημένες εφαρμογές της Google, Gmail, Chrome, Google+ και YouTube και Google maps. Τέλος, η εμπρόσθια κάμερα 1.2 MP δίνει τη δυνατότητα για φωτογραφίες, βίντεο και βιντεοκλήσεις, ενώ μπορείς να αποθηκεύσεις τη μουσική σου για να την έχεις παντού μαζί σου.


Με βάρος 340γρ, διαστάσεις 198.5x120x10.45mm, μπαταρία με χρόνο αναμονής 300 ώρες και 9,5 ώρες διάρκεια σε χρήση (8 ώρες βίντεο HD, 10 ώρες πλοήγησης στο internet και 10 ώρες ανάγνωσης), οθόνη scratch-resistant Corning® Fit Glass, και μνήμη 16GB το Nexus 7, είναι πραγματικά ένας δρομέας μεγάλων αποστάσεων, κατάλληλο για κάθε στιγμή.


Αυτό όμως που καθιστά το Google Nexus 7 ASUS πραγματικά διαφορετικό είναι ο συνδυασμός ποιότητας – τιμής, καθώς η προτεινόμενη λιανική τιμή του διαμορφώνεται στα €269.


Από 12 Νοεμβρίου οι Έλληνες λάτρεις της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την πρωτοποριακή αυτή ταμπλέτα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων των CYTA, Κωτσόβολος, Media-Markt, Multirama, Public, WIND και σε επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας, με διανομή της WestNet Distribution.