Τρεις δεκαετίες επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας συμπληρώνει φέτος η SCAN Information Systems, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία.


scan information systemsΑνεξάρτητα από τις αντικειμενικές συνθήκες της αγοράς, κινήθηκε όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα την ποιότητα και τη δημιουργία πραγματικής αξίας για τους πελάτες της. Ταυτόχρονα, επέμεινε πάντα να εστιάζει στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών για την αυτοματοποίηση επιχειρηματικών λειτουργιών σε κάθετες αγορές, διατηρώντας και ενισχύοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.


Η SCAN, στηριγμένη και σε αποκλειστικές συνεργασίες με αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους, προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους παρακάτω τρεις τομείς δραστηριότητάς της:
– SCANHR, προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσει η εταιρία για την ολοκληρωμένη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού των επιχειρήσεων,με αιχμή του δόρατος το σύστημα ScanHRMS.
– SCANACCESS, που αφορά τον πλήρη έλεγχο πρόσβασης και την εποπτεία χώρων και κτηρίων με συστήματα καμερών.
– SCANPARKING, που αφορά στην αυτοματοποίηση και συνολική διαχείριση χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων.


Σε όλους αυτούς τους τομείς, η SCAN κατέκτησε και διατηρεί σημαντικά μερίδια αγοράς, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν το 50%. Ειδικά στην περίπτωση των συστημάτων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, η SCAN, χάρη στη λειτουργικότητα και τη διαρκή εξέλιξη των προϊόντων της, έχει δημιουργήσει και επεκτείνει μια εντυπωσιακά μεγάλη βάση πελατών, στην οποία περιλαμβάνεται η πλειοψηφία των μεγάλων και ισχυρών ελληνικών και διεθνών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.


Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση της SCAN, o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Μίκης Πρωτοπαπάς σχολίασε: “Πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα την αρχή ότι τα συστήματα που αναπτύσσουμε πρέπει να προσθέτουν αξία στην καθημερινή εργασία των πελατών μας. Δεν κάναμε ποτέ παραχωρήσεις στα standards μας και επιλέξαμε πολύ προσεκτικά τις διεθνείς συνεργασίες μας. Το τελικό αποτέλεσμα, που προκύπτει από την εμπιστοσύνη των εταιρειών που μας επιλέγουν, είναι μια δικαίωση για το προσωπικό της SCAN, το οποίο και αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιό της. Ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, καταφέραμε να διατηρήσουμε την επιχειρηματική μας υγεία σε μια αγορά που δέχεται μεγάλες πιέσεις. Κοιτάμε στο μέλλον με περίσκεψη αλλά και με αισιοδοξία που πηγάζει από την τεχνογνωσία μας και τη συνέπεια στις αξίες που μας οδήγησαν στις τρεις δεκαετίες της ιστορίας μας».