Στη WIND, από 24 Δεκεμβρίου 2008 έως και 1η Ιανουαρίου 2009, εστάλησαν 96,32 εκατ. SMS, παρουσιάζοντας αύξηση 18% σε σχέση με πέρσι.

wind-logoΣυγκεκριμένα τα Χριστούγεννα εστάλησαν 11,53 εκατ. μηνύματα, ενώ αν συγκρίνει κανείς τη μέρα των Χριστουγέννων με μια τυπική μέρα του χρόνου, η αύξηση της υπηρεσίας ξεπερνά το 110%. Την Πρωτοχρονιά εστάλησαν 20,36 εκατ. μηνύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τις τρεις πρώτες ώρες του 2008 οι συνδρομητές της WIND έστειλαν 6,62 εκατ. μηνύματα, ενώ αν συγκρίνει κανείς τη μέρα της Πρωτοχρονιάς με μια τυπική μέρα του χρόνου, η αύξηση της υπηρεσίας ξεπερνά το 200%.

Σημαντική ήταν επίσης η αύξηση των κλήσεων φωνής σε σχέση με πέρσι καθώς τα πολλαπλά πακέτα με δωρεάν χρόνο ομιλίας ώθησαν ακόμη περισσότερους συνδρομητές να ευχηθούν προφορικά “Καλή Χρονιά”. Χαρακτηριστικά να σημειώσουμε ότι μόνο κατά την διάρκεια των τριών πρώτων ωρών του 2009 πραγματοποιήθηκαν 4,9 εκατ. κλήσεις φωνής από τους συνδρομητές της WIND.

Οι σημαντικά αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας σε κίνηση φωνής, μηνυμάτων και δεδομένων διεκπεραιώθηκαν με απόλυτη επιτυχία από το δίκτυο της WIND, με την συνδρομή του τεχνικού προσωπικού της εταιρίας. Ο συντονισμός γινόταν από το υπερσύγχρονο Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης & Ελέγχου Δικτύου της WIND, που βρίσκεται στην Λ. Αθηνών, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό του είχε άμεση εικόνα για την λειτουργία όλων των συστημάτων του δικτύου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.