Η Professional Computer Services (PCS), μέλος του Ομίλου εταιρειών SingularLogic, ανακοίνωσε σήμερα την επίτευξη των Oracle PartnerNetwork Specializations.


singular-logicΓια την επίτευξη αυτών των εξειδικεύσεων η PCS, Gold μέλος του Oracle® PartnerNetwork, έπρεπε να ανταποκριθεί σε ένα αυστηρό πλαίσιο απαιτήσεων, οι οποίες βασίζονται στις ανάγκες και προτεραιότητες των πελατών και συνεργατών. Επιτυγχάνοντας τη διάκριση Specialized, η PCS αναγνωρίστηκε από την Oracle για την τεχνογνωσία της, στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με το Oracle Application Development Framework και την Oracle Database 11g, η οποία αποδεικνύεται μέσω της ανάπτυξης δεξιοτήτων, των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων και της αποδεδειγμένης επιτυχίας.


Ο Γιώργος Ξενόφος, Διευθύνων Σύμβουλος της PCS δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι για την επίτευξη των Specializations τόσο για το Oracle Application Development Framework όσο και για την Oracle Database 11g. Αυτή η διάκριση είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λογισμικό και υπηρεσίες, οι οποίες καθιστούν την PCS έναν πολύτιμο επιχειρηματικό συνεργάτη στην περιοχή μας αλλά και πέρα από αυτή”.


“Μέσω των Oracle® PartnerNetwork Specializations, μπορούμε να αναγνωρίζουμε συνεργάτες που έχουν επενδύσει και διακριθεί με τις λύσεις μας προσφέροντας σημαντική αξία στους πελάτες μας διεθνώς,” δήλωσε ο Πάνος Λαμπράκης, Alliances & Channel Senior Sales Manager, GCMM cluster της Oracle Ελλάς. “Συγχαίρουμε την PCS για την επίτευξη των OPN Specializations για το Oracle Application Development Framework και την Oracle Database 11g.”


Η PCS έχει υλοποιήσεις έργων σε 8 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Σερβία, Τουρκία, Ρουμανία, Πολωνία και Βουλγαρία), καθώς και περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη καίριων λύσεων λογισμικού για κάθετες αγορές του τραπεζικού τομέα όπως Αμοιβαία Κεφάλαια, Θεματοφυλακή, Wealth management, Private & personal banking, mobile & internet banking, κλπ. Η PCS είναι μέλος του δικτύου συνεργατών της Oracle από το 1993, με μια ευρεία τεχνογνωσία πάνω στις τεχνολογίες της Oracle.