Η BSA Παρουσιάζει το Νέο της Λογότυπο που Συμβολίζει τις Ταχύτατες Εξελίξεις και τις Επαναστατικές Αλλαγές που Επιφέρει η Παγκόσμια Βιομηχανία Λογισμικού


BSAΗ Business Software Alliance παρουσίασε μία νέα εταιρική ταυτότητα, η οποία αντανακλά τη στρατηγική ευθυγράμμιση όλων των δραστηριοτήτων της και τη μεταμορφωτική δράση που επιφέρει το λογισμικό σε κάθε πτυχή της μοντέρνας ζωής. Στο εξής, ο οργανισμός θα ονομάζεται BSA | The Software Alliance.


«Πριν από 24 χρόνια, ξεκινήσαμε ως Business Software Alliance, καθώς η μεγαλύτερη ανάγκη που υπήρχε εκείνη την εποχή ήταν η παροχή εργαλείων για τις επιχειρήσεις. Σήμερα, είμαστε απλά η The Software Alliance, γιατί τα οφέλη του λογισμικού και των καινοτομιών του εκτείνονται σε κάθε πτυχή της μοντέρνας ζωής», είπε ο Πρόεδρος και CEO της BSA, Robert Holleyman. «Οι εταιρείες-μέλη μας κάνουν την εκπαίδευση και την περίθαλψη πιο αποτελεσματικές, τις μεταφορές λιγότερο ενεργοβόρες, την ψυχαγωγία περισσότερο διαδραστική, την επικοινωνία πλουσιότερη και τον κόσμο γύρω μας πιο εύκολα προσβάσιμο. Το νέο σήμα της BSA αναγνωρίζει αυτή την πρόοδο αλλά και την επανάσταση που φέρνει στα υπάρχοντα δεδόμενα».


Η επανασχεδίαση του σήματος είχε σαν αποτέλεσμα ένα νέο εταιρικό λογότυπο που αναπαριστά τους στενούς δεσμούς μεταξύ της παγκόσμιας δημόσιας πολιτικής, των κυβερνητικών σχέσεων, της δημόσιας εκπαίδευσης και των δράσεων προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας που εκπορεύονται από τη BSA, από τα 14 γραφεία της σε όλο τον κόσμο και, βεβαίως, από τη νέα έδρα της που βρίσκεται κοντά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, στην Ουάσινγκτον.


«Έχουμε ευθυγραμμίσει τις λειτουργίες της BSA γύρω από ολοκληρωμένες ενημερωτικές δράσεις και εκτεταμένα προγράμματα κατά της πειρατείας που προσφέρουν στρατηγική αξία στις εταιρείες-μέλη μας, οι οποίες συνεχίζουν να καινοτομούν σε μία ταχέως εξελισσόμενη αγορά», είπε ο Holleyman. «Η νέα εικόνα μας αντανακλά την έμφαση που δίνει η BSA στη δυνατότητα που πρέπει να έχουν τα μέλη μας να αξιοποιούν νέες ευκαιρίες για να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους παγκοσμίως. Αυτό συνεπάγεται την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που υποστηρίζουν την τεχνολογική καινοτομία, την κατάρριψη διάφορων εμποδίων στο εμπόριο και την προώθηση πολιτικών που βοηθούν την παγκόσμια αγορά cloud computing να αναπτυχθεί».


Η παρουσίαση του νέου σήματος της BSA έγινε αμέσως μετά τη μεταφορά των κεντρικών γραφείων της κοντά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Καθώς η BSA είναι ο μοναδικός οργανισμός στο χώρο της τεχνολογίας με πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια, τα γραφεία της σε όλο τον κόσμο αποτελούν έναν κομβικό σημείο συνεργασιών για τη βιομηχανία του λογισμικού από την Ουάσινγκτον ως το Πεκίνο.