Μετά από 7 μήνες κυκλοφορίας του στο Google Play και με πάνω από 8.000 downloads, το CitisNAV™ αναβαθμίζεται με νέους χάρτες από την Creative Image.


citisnavΚατεβάστε εντελώς δωρεάν το CitisNAV από το Google play για να μπορέσετε να δοκιμάσετε χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση το πρόγραμμα και τους χάρτες και στη συνέχεια, ΕΑΝ το επιθυμείτε να το αγοράσετε στην καταπληκτική τιμή των 9,99 € (με δωρεάν updates χαρτών).


Η Creative Image Technologies, η μοναδική Ελληνική εξαγωγική χαρτογραφική εταιρία με ISO 9001:2000 στην παραγωγή ψηφιακών χαρτών μεγάλης ακρίβειας, σας παρέχει τους πληρέστερους, πλέον επικαιροποιημένους και βραβευμένους χάρτες:


NEOI Χάρτες Ρουμανίας NaviRomania™
► 253 Πόλεις & Κοινότητες εκ των οποίων 37 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης πολύ υψηλής ποιότητας
► 13.326 οικισμούς & χωριά
► 104.000 χλμ. πλοηγήσιμου οδικού δικτύου
► 108.000 «χρήσιμα» σημεία ενδιαφέροντος
► 85% συνολική κάλυψη οδικού δικτύου
► 91% συνολική κάλυψη πληθυσμού


NEOI Χάρτες Αλβανίας NaviAlbania™
► 43 Πόλεις & Κοινότητες εκ των οποίων 11 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης πολύ υψηλής ποιότητας
► 2.941 οικισμούς & χωριά
► 26.000 χλμ. πλοηγήσιμου οδικού δικτύου
► 2.420 «χρήσιμα» σημεία ενδιαφέροντος
► 67% συνολική κάλυψη οδικού δικτύου
► 85% συνολική κάλυψη πληθυσμού


Μετατρέψτε ΣΗΜΕΡΑ το κινητό σας σε πλοηγό και απολαύστε τη μαγεία της κορυφαίας πλοήγησης με τους καλύτερους χάρτες από την Creative Image Technologies. Το λογισμικό CitisNAV™ είναι συμβατό με όλες τις Android versions και όλες τις αναλύσεις οθονών.


Οι χάρτες και το λογισμικό αποθηκεύονται στη μνήμη και στο δίσκο του τηλεφώνου σας, ενώ η πλοήγηση γίνεται χωρίς σύνδεση σε κάποιο δίκτυο WI-FI – 3G – 4G.