Η Kingston Technology ανακοινώνει ότι σήμερα γιορτάζει 25 χρόνια στον κλάδο ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μνήμης για υπολογιστές και συσκευές.


Kingston logo_high resolutionΗ Kingston ιδρύθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1987 από τον CEO και συνιδρυτή John Tu και τον COO και συνιδρυτή, David Sun.


To επιχειρηματικό πνεύμα των δύο ιδιοκτητών και η επιτυχία της εταιρείας αναγνωρίζονται διεθνώς εδώ και χρόνια. Το βασικό σύστημα αξιών της Kingston: o σεβασμός, η ευελιξία και η ακεραιότητα έχουν δημιουργήσει μία υποδειγματική εταιρική κουλτούρα: αυτή με την οποία χτίζει τις σχέσεις της με τους πελάτες, συνεργάτες και πωλητές και στην οποία η Kingston οφείλει την επιτυχία της.


«Είναι υπέροχο και συγκινητικό να είσαι μέρος αυτής της εταιρείας. Η καλύτερη πλευρά των τελευταίων 25 ετών είναι οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ, οι συνεργάτες μας και οι εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους» σχολίασε ο John Tu, CEO και συνιδρυτής της Kingston. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος στη σκέψη από πού ξεκινήσαμε, που είμαστε σήμερα και ανυπομονώ για τα επόμενα 25 χρόνια».


«Το εργασιακό περιβάλλον και η νοοτροπία της εταιρείας, ενθαρρύνουν όλους εμάς που εργαζόμαστε γι’ αυτή να έχουμε νέες ιδέες και να μπορούμε να τις εφαρμόσουμε,» σχολίασε ο Thomas Marschner, VP Sales της Kingston για την περιοχή των ΕΜΕΑ.


Η Kingston γιορτάζει την 25η επέτειό της στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την περιοχή των ΕΜΕΑ διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό με μεγάλο χρηματικό βραβείο $2.500 (USD) και δίνει τη ευκαιρία στους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν το δικό τους USB Flash drive. Άλλα βραβεία είναι $250, solid state drives και το συλλεκτικό USB drive για τα 25 χρόνια Kingston.