Η SAS Ελλάδος συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο πρώτο Antifraud συνέδριο, με θέμα “Η Αντιμετώπιση του Φαινομένου της Απάτης”, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012.


sasΤο Συνέδριο θα λάβει χώρα στο στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής και διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Κατά της Απάτης (Hellenic ACFE) με την αρωγή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.


To Συνέδριο αυτό διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή ως εισηγητών διακεκριμένων προσωπικοτήτων που έχουν διαδραματίσει διαχρονικά σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση κρουσμάτων απάτης. Την ανάπτυξη των θεμάτων θα συνοδεύσουν παραδείγματα πραγματικών περιπτώσεων, ενώ θα γίνει παρουσίαση αποτελεσμάτων ερευνών σχετικά με απάτες τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.


Χαιρετισμούς μεταξύ άλλων θα απευθύνουν οι κ.κ.: Αλέξανδρος Τουρκολιάς, Διευθύνων Σύμβουλος Εθνικής Τράπεζας, Νικόλαος Βερνίκος, Πρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, Κώστας Μπακούρης, Πρόεδρος Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδας, Γιώργος Κώτσαλος, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Λεωνίδας-Φοίβος Κόσκος, Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.


Η SAS Ελλάδος, που διαθέτει κορυφαίες λύσεις λογισμικού επιχειρηματικών analytics, καθώς και υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων στον τομέα διαχείρισης της απάτης, τόσο για το δημόσιο (κυβερνητικές και δημόσιες υπηρεσίες) όσο και για τον ιδιωτικό τομέα (τραπεζικοί και ασφαλιστικοί οργανισμοί, κλάδος υγείας, κ.λπ.) αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία της. Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο της SAS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού για την προληπτική ανίχνευση και αντιμετώπιση της απάτης, τον προσδιορισμό ύποπτων συναλλαγών (ξέπλυμα χρήματος), τη διαχείριση του λειτουργικού κινδύνου, τη βελτιστοποίηση των ερευνητικών διαδικασιών, τη συμμόρφωση με τις διεθνείς κανονιστικές οδηγίες, που βοηθούν τόσο τους δημόσιους όσο και τους ιδιωτικούς οργανισμούς να βελτιώσουν την οικονομική τους απόδοση, μειώνοντας τις ζημίες, αυξάνοντας την κερδοφορία και –το σημαντικότερο- αναπτύσσοντας μια κουλτούρα αντίληψης των κινδύνων της απάτης σε όλο το εύρος του οργανισμού.


Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία συμμετέχει στο πρώτο Antifraud συνέδριο, ως χρυσός χορηγός, με δύο βασικούς ομιλητές:
– Ο κ. Γιώργος Επιδέξιος, SAS Project Manager, θα συμμετάσχει στην ομιλία “Ασφαλιστική Απάτη”, η οποία εντάσσεται στη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου με τίτλο “Ειδικές Μορφές Απάτης” (11:00 – 13:10).
– Ο κ. Νίκος Πέππας, Country Manager SAS Ελλάδας & Κύπρου, θα συμμετάσχει στην καταληκτική ανοικτή συζήτηση, μετά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ερευνών του συνεδρίου, με θέμα “H Απάτη στη σημερινή οικονομική συγκυρία. Σύγχρονες τάσεις – Προκλήσεις” (16:40 – 17:45).


Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι κ.κ.: Τάσος Τέλλογλου, Σία Κοσιώνη, Χάρης Καρανίκας, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Παπαδογιάννης.