Ο πρώτος τίτλος για το Wonderbook, με τεχνολογία Augmented Reality θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο στα ελληνικά.


Book of Spells GRKH Sony Computer Entertainment Inc. με χαρά ανακοινώνει ότι το Wonderbook™: Book of Spells, ο τίτλος που εντυπωσίασε στη φετινή Ε3, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, αποκλειστικά για το PlayStation®3 στα Ελληνικά, με τον ελληνικό τίτλο «Wonderbook™: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια». Εκτός από την ελληνική εκφώνηση, το μενού και οι οδηγίες του παιχνιδιού θα είναι πλήρως μεταφρασμένα στα ελληνικά και κατ’ επέκταση πιο εύχρηστα και εύκολα προσβάσιμα από τους Έλληνες παίκτες όλων των ηλικιών.


H Sony Computer Entertainment, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της να προσφέρει κορυφαίο ψυχαγωγικό περιεχόμενο σε παγκόσμιο, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, διευρύνοντας διαρκώς τη γκάμα παιχνιδιών και περιεχόμενου σε πολυάριθμες γλώσσες, επικεντρωμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες της εκάστοτε αγοράς. Ειδικά στην Ελλάδα, η πλατφόρμα του PlayStation εμπλουτίζεται διαρκώς και συστηματικά με πολύ σημαντικούς τίτλους στα ελληνικά! Οι προσπάθειες της Sony Computer Entertainment Inc. για εξελληνισμένο περιεχόμενο και πρόσθετες παροχές ανταμείβεται από τους Έλληνες λάτρεις του PlayStation με σημαντικές επιτυχίες και σταθερή αφοσίωση στα παιχνίδια για όλες τις πλατφόρμες του. Εξάλλου, οι κυκλοφορίες εξελληνισμένων παιχνιδιών αναγνωρίζονται από τον ειδικό και μη Τύπο, με σειρά δημοσιευμάτων και ιδιαίτερα θετική αποδοχή. Η κυκλοφορία του «Wonderbook™: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια», ενός τόσου πρωτοποριακού τίτλου, σε πλήρως εξελληνισμένη έκδοση εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεπών και συστηματικών προσπαθειών του PlayStation για διάθεση εξελληνισμένου περιεχομένου στην εγχώρια αγορά.


«H εντυπωσιακή αποδοχή του “Buzz!: Παγκόσμιο Quiz” και η μετέπειτα εξαιρετική πορεία παιχνιδιών, όπως τα “Gran Turismo 5” και “Uncharted 3: Η Εξαπάτηση του Drake”, μας έδειξαν ότι οι λάτρεις του PlayStation στην Ελλάδα, θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερο εξελληνισμένο περιεχόμενο» δήλωσε ο Senior Sales and Marketing Manager του PlayStation στην Ελλάδα, Χριστόφορος Σαραγάς. Συνέχισε δηλώνοντας: «Η διάθεση του τίτλου «Wonderbook™: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια» στην Ελλάδα, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί έρχεται ως αποτέλεσμα της κορυφαίας συνεργασίας μεταξύ της J.K. Rowling και της Sony Computer Entertainment Inc., αλλά και γιατί είμαστε σε θέση να προσφέρουμε έναν ακόμη τίτλο στην ελληνική γλώσσα, ιδανικό για την Ελληνική οικογένεια».


To «Wonderbook™: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια» αναπτύχθηκε από τα SCE London Studios σε συνεργασία με τη J.K. Rowling και είναι ο πρώτος τίτλος που θα αξιοποιεί το νέο, επαναστατικό περιφερειακό του PlayStation®3, Wonderbook. Πρόκειται επίσης, για τον πρώτο «καρπό» της συνεργασίας της Sony με το Pottermore, τη μοναδική και ελεύθερα προσβάσιμη ιστοσελίδα της J.K. Rowling, που συγκροτεί μια συναρπαστική online εμπειρία με άξονα την ανάγνωση της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς βιβλίων Harry Potter™.


Ενσωματώνοντας ολοκαίνουριο και αποκλειστικό υλικό με την υπογραφή της J.K. Rowling, το «Wonderbook™: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια» «ζωντανεύει» ενώ διαβάζετε, και σας επιτρέπει να κάνετε τα ξόρκια σας μέσω του χειριστηρίου PlayStation®Move, το οποίο μεταμορφώνεται σε μαγικό ραβδί. Απολαύστε ένα φανταστικό ταξίδι ανάγνωσης και εξερεύνησης των μυστικών της μαγείας και της τέχνης, αλλά και εντρυφήστε στα ξόρκια όπως και οι μαθητές του Hogwarts™. Το Wonderbook θα αναβιώσει χιλιάδες ιστορίες από τυπωμένα βιβλία, προσφέροντας μια σειρά νέων περιπετειών και εμπειριών και θα λειτουργήσει, ως πανίσχυρο όχημα αφήγησης και εργαλείο που εξάπτει τη φαντασία! Επίσης, αξιοποιώντας την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) μέσω της κάμερας PlayStation®Eye θα μεταμορφώσει τον κόσμο γύρω σας. Οι νέοι τίτλοι θα σας οδηγήσουν σε καινούριους κόσμους και θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να βιώσετε αγαπημένες ιστορίες, μεταφέροντας στο σαλόνι σας το μυστήριο και τη χαρά της εξερεύνησης.