Η νέα ακαδημαϊκή περίοδος ξεκινά με εκπλήξεις για τους σπουδαστές και φοιτητές στα καταστήματα Golden-i.


Golden-i-logoO Apple Premium Reseller στα βόρεια προάστια της Αθήνας (Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, Μαρούσι) και στη Θεσσαλονίκη (Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos), τους περιμένει με κάθε αγορά υπολογιστή Mac και μία δωροεπιταγή αξίας 70 ευρώ! Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2012, με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού σπουδών και η δωροεπιταγή των 70 ευρώ εξαργυρώνεται στα ίδια καταστήματα για αγορές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012.


Η σειρά των πανίσχυρων υπολογιστών Mac, που συνδυάζουν εκπληκτικό design, υψηλές επιδόσεις, μέγιστη αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση, τους καθιστά απαραίτητο καθημερινό συμπλήρωμα για κάθε φοιτητή-σπουδαστή. Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία που ενσωματώνουν συμπληρώνουν μαζί με τους ισχυρούς επεξεργαστές, τα γραφικά, αλλά και το ολοκληρωμένο πακέτο λογισμικού, την αδιάλειπτη λειτουργία τους, είτε στο σπίτι, είτε στη σχολή, είτε ακόμη και εν κινήσει. Ιδανικοί για κάθε εργασία, από απλή επεξεργασία κειμένων μέχρι και σύνθετες λειτουργίες multimedia, οι νέοι υπολογιστές Mac είναι ιδανικοί σύντροφοι για κάθε σύγχρονο φοιτητή ή σπουδαστή.


Στα Golden-i, βρίσκει κανείς όλα τα πρωτοποριακά προϊόντα Apple, αλλά και προϊόντα τεχνολογίας τρίτων κατασκευαστών και μυείται στην ψηφιακή τεχνολογία, από κινητά τηλέφωνα, laptops, μέχρι και πάσης φύσεως ψηφιακά gadgets.


Οι επισκέπτες των καταστημάτων Golden-i, επωφελούνται και από μεγάλες προσφορές και ευκολίες πληρωμής (με άτοκες δόσεις) και οι πελάτες απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια των μελών του Gold Club, με έκπτωση 5% για όλες τις αγορές σε όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών από τα δύο καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα όσον αφορά στην αγορά των νέων προϊόντων που είναι σε αναμονή.


Πάντα πρωτοπόρα τα καταστήματα Golden-i, ξεκίνησαν πρόσφατα και την υποστήριξη του Passbook, της καινοτόμας εφαρμογής διαχείρισης καρτών της Apple. Έτσι οι πελάτες που διαθέτουν το iOS 6 στο iPhone κινητό τους, ή στο iPod touch και έχουν λάβει την κάρτα του Gold Club στο Passbook μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τις ισχύουσες προσφορές από το πίσω μέρος της κάρτας στο Passbook.