Tο MOVEit DMZ είναι ένα εργαλείο μεταφοράς αρχείων που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται την ανταλλαγή των μεγάλων αρχείων δεδομένων.


orthologyΤο MOVEit είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη λύση που τοποθετείται μεταξύ του δικτύου της επιχείρησης και του Internet για τη μεταφορά αρχείων τόσο με εσωτερικές όσο και με εξωτερικές παραμέτρους. Η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη ως μια υπηρεσία cloud, το MOVEit Cloud, που συνδυάζει αποδεδειγμένες δυνατότητες μεταφοράς αρχείων του MOVEit με τα οφέλη του cloud, επιτρέποντας έτσι στις επιχειρήσεις να αξιοποιούν γρήγορα, με ασφάλεια και ευκολία, μία υπηρεσία cloud. Το MOVEit DMZ δίνει στους τελικούς χρήστες έναν απλό και ασφαλή τρόπο για την γρήγορη μεταφορά αρχείων, καθώς και τα ακόλουθα οφέλη:
– Εκτεταμένες, λεπτομερείς και προσαρμόσιμες αναφορές.
– Διαχείριση, παροχή και αυτοματοποίηση όλων των εσωτερικών και εξωτερικών διακινήσεων αρχείων και δεδομένων.
– Δημιουργία και εφαρμογή πολιτικών ασφαλείας και αρχείων λήξης κανόνων.
– Διασφάλιση ιδιωτικής ζωής και εμπιστευτικότητας με κρυπτογράφηση end-to-end.
– Παροχή απλού και ασφαλούς τρόπου μεταφοράς αρχείων για τελικούς χρήστες.
– Αυτοματοποίηση των διαδικασιών μεταφοράς αρχείων σε συνδυασμό με το MOVEit Central workflow engine.
– Διατίθεται είτε αυτόνομο, είτε ως υπηρεσία στο cloud.


Ασφάλεια και σιγουριά
Χάρη στις ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της ενσωματωμένης κρυπτογράφησης end-to-end, μεταφοράς και την αποθήκευση, την εγγυημένη παράδοση, την ισχυρή πλατφόρμα και το ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα ασφαλείας, το ΜOVEit DMZ είναι η πιο ασφαλής λύση μεταξύ ενός εταιρικού δικτύου και του Internet. Η κρυπτογραφημένη μεταφορά που προσφέρει μέσω των πρωτοκόλλων FTP/S, SFTP, HTTP/S, SSL, SSH και EDIINT AS2 και AS3, χρησιμοποιεί και επικυρωμένη κρυπτογράφηση FIPS 140-2. Αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας βοηθούν μια επιχείρηση έτσι ώστε να συμμορφώνεται με τους ενδοεταιρικούς, τους βιομηχανικούς, καθώς και τους κρατικούς κανονισμούς, όπως οι BASEL II, BDSG, COBIT, FIPS, FISMA, GLBA, HIPAA/HITECH, ITAR, KONTRAG, MA 201 CMR 17, PCI DSS, PIPEDA και Sarbanes-Oxley.


Διαφάνεια στις αλληλεπιδράσεις δεδομένων
Το MOVEit δίνει στους διαχειριστές περισσότερο έλεγχο στη διαχείριση της διαδικασίας μεταφοράς αρχείων ενώ συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής παραγωγικότητας, παρέχοντας ορατότητα και διαφάνεια σε όλες τις αλληλεπιδράσεις των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων, των γεγονότων, του ανθρώπινου δυναμικού, τις πολιτικές και τις διαδικασίες. Οι διαχειριστές μπορούν να δουν όλες τις αλληλεπιδράσεις του κάθε συγκεκριμένου χρήστη ή μιας ομάδας, να συνδεθούν σε όλες τις δραστηριότητες και να κάνουν χρήση ολοκληρωμένων ελέγχων Syslog και Windows Event Log για την αποστολή στοιχείων καταγραφής σε μια κεντρική μονάδα δεδομένων, ή ακόμη και σε ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης. Το MOVEit DMZ προσφέρει επίσης πολλές λειτουργίες διαχείρισης, όπως επιλεκτική διαχείριση των χρηστών, των ομάδων, των φακέλων, των εικονικών φακέλων και πολλά άλλα. Για πρόσθετη παρακολούθηση, παρέχονται πάνω από 90 προκαθορισμένες και προσαρμόσιμες αναφορές από μία κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων.


Διαχείριση, παροχή και αυτοματοποίηση
Οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται τις πιο σημαντικές διακινήσεις των αρχείων και των δεδομένων τους, αφού το MOVEit DMZ και το Ad Hoc Transfer module, επιτρέπουν την παγκόσμια, από άτομο σε άτομο, μεταφορά αρχείων. Οι εργαζόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με προμηθευτές και συνεργάτες από όλο τον κόσμο, με ή χωρίς συνημμένα αρχεία και με απόλυτη ασφάλεια.


Προαιρετικά modules του MOVEit DMZ
Multi Tenancy: Προσφέρει πολλαπλή διαμόρφωση σε επιχειρήσεις όπου διαφορετικά τμήματα χρησιμοποιούν διαφορετικό branding, αρχεία δεδομένων ή και ταυτότητες πρόσβασης.
Ad Hoc μεταφορά: Ενεργοποίηση της μεταφοράς αρχείων από άτομο σε άτομο μέσω του Web browser ή του Microsoft Outlook.
Διασύνδεση API: Δίνει πρόσβαση μέσω προγραμματισμού στο MOVEit DMZ, για την βελτίωση της ολοκλήρωσης των εφαρμογών web και την αυτοματοποιημένη τροφοδότηση του λογαριασμού.
Υψηλή διαθεσιμότητα: Διασφαλίζει κατά 100% τη διαθεσιμότητα με προαιρετική αρχιτεκτονική web farm.


Περισσότερες πληροφορίες για το MOVEit DMZ θα βρείτε στο
www.ipswitchft.com/Products/MOVEitDMZ/


Τα προϊόντα της IPSwitch διατίθενται από την Orthology.