Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του GRECA- ή ελληνικά ΕΣΗΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου).


e-commerce1Στη Συνέλευση συμμετείχαν μεγάλες και μικρές εταιρείες και οργανισμοί με αντικείμενο και ειδίκευση στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με τα στελέχη των οποίων συζήτησε ο κ. Κομνηνός θέματα που αφορούν την ομαλή ανάπτυξη του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου εντός και εκτός συνόρων.


Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης έγιναν και οι αρχαιρεσίες για το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA που θα έχει 3ετή θητεία. Σε αυτό εξελέγησαν με σειρά ψήφων οι:
Νίκος Γουλής / Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος pamediakopes.gr,
Φώτης Αντωνόπουλος / Ιδρυτής oliveshop.com,
Κατερίνα Καραγιάννη / Co-founder & Managing Partnerdays4u.gr,
Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης / Διευθυντής ELTRUN, Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου,
Ηλίας Μανδρούκας/ eCommerce & Loyalty Manager aegeanair.com,
Philipp Brinkmann / Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος travelplanet24.com και
Ζανής Λαλάς / Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος z-mall.gr.


Επίσης τα μέλη εξέλεξαν Συμβουλευτική Επιτροπή που θα στηρίζει το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου, με τους εκπροσώπους 3 τακτικών και 2 συνδεδεμένων μελών: Μίνα Ζούλοβιτς – Δικηγόρος, Παναγιώτης Γκεζερλής – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Γιώργος Αυγουστίδης – Συνιδρυτής skroutz.gr, Διονύσης Ζήβας – Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος welovetoys.gr και Φιλήμων Ρούκας – eCommerce Commercial Manager kotsovolos.gr.


Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει το προσεχές 10ήμερο για να εκλέξει Πρόεδρο του Συνδέσμου και τους λοιπούς ρόλους των μελών του Δ.Σ.