Ο Τζερόνιμο Στίλτον έρχεται αποκλειστικά στο PSP (PlayStation®Portable) πλήρως μεταγλωττισμένος στα ελληνικά.


Geronimo Stilton_RTTKOF_3D_PEGI_GREΗ Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοινώνει την κυκλοφορία του παιχνιδιού «Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας – Το Βιντεοπαιχνίδι» που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 31/10/2012 και θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!


Στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών για τη διάθεση στην ελληνική αγορά παιχνιδιών πλήρως μεταγλωττισμένων στην ελληνική γλώσσα με χαρά ανακοινώνουμε τη διάθεση ενός ακόμα αποκλειστικού τίτλου για το PSP™ (PlayStation®Portable). Στο «Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας – Το Βιντεοπαιχνίδι» οι παίκτες θα ακολουθήσουν τον Τζερόνιμο Στίλτον, τον αγαπημένου ήρωα των παιδιών και πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς βιβλίων και τη “φανταστική” ομάδα του σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης του Μυστικού της Ευτυχίας, επιλύοντας γρίφους, σπαζοκεφαλιές και αντιμετωπίζοντας πολυάριθμες διασκεδαστικές προκλήσεις.


«Στο «Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας – Το Βιντεοπαιχνίδι» προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι πιστό στις αξίες και την ουσία της επιτυχημένης σειράς βιβλίων», τόνισε ο Jim Ryan, Πρόεδρος και CEO της SCEE. «Μέσω της αφοσίωσης σε αυτές τις αξίες, το «Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας – Το Βιντεοπαιχνίδι» μετατρέπεται σε μια φυσική προέκταση των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών περιπετειών του κεντρικού χαρακτήρα, τις οποίες μπορούν να απολαύσουν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς».


Ο Τζερόνιμο Στίλτον, είναι ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες βιβλία και κόμικς, ενώ η πορεία του ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 στην Ιταλία. Έκτοτε, τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε 36 γλώσσες, έχουν κυκλοφορήσει σε 150 χώρες και έχουν σημειώσει αθροιστικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια αντίτυπα. Πρόσφατα γυρίστηκε και η ομότιτλη animation τηλεοπτική σειρά.


Ο Τζερόνιμο Στίλτον είναι ένας ποντικός που γεννήθηκε στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου, ένα νησί που µοιάζει µε µισοφαγωµένο κοµµάτι τυρί. Εργάζεται, ως δημοσιογράφος που διευθύνει την εφημερίδα Ηχώ των Τρωκτικών, αλλά και επιτυχημένος συγγραφέας. Άθελα του, βέβαια, μπλέκει διαρκώς σε περιπέτειες και παρότι απεχθάνεται τα ταξίδια αναγκάζεται συχνά πυκνά να ταξιδέψει στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη, αλλά και να ξεπεράσει τις πολυάριθμες φοβίες του. Αν και δεν «δηλώνει» ήρωας, αντιμετωπίζει τις δυσκολίες χάρη στην θετική του διάθεση, την εργατικότητα και το χιούμορ του, αλλά και τη βοήθεια των φίλων του.


Η Claudia Mazzuco, CEO της Atlantyca Entertainment σχολίασε: «Προς μεγάλη μας ικανοποίηση συνεργαστήκαμε ξανά με τη SCEE. Είμαστε βέβαιοι ότι οι φανατικοί της σειράς θα παρακολουθήσουν τις νέες περιπέτειες, συμμετέχοντας παράλληλα ενεργά σε αυτές και επεκτείνοντας το σύμπαν του Geronimo Stilton στο PSP (PlayStation®Portable)».


Η παραγωγή του «Τζερόνιμο Στίλτον: Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας – Το Βιντεοπαιχνίδι» έγινε σε συνεργασία με τη Sony Computer Entertainment Spain, ενώ την ανάπτυξη ανέλαβε το ισπανικό στούντιο Virtual Toys.


Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου 2012, πλήρως μεταγλωττισμένο.