Η αγωνιστική της Superleague παίρνει… άλλη διάσταση με τα σχόλια του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου.


EKEI EKEI Logo me proswpaΤο πλέον έγκυρο δημοσιογραφικό δίδυμο παρουσιάζει ένα μοναδικό Preview της αγωνιστικής με «κλειδί» το ξεχωριστό του χιούμορ!


Κάθε Παρασκευή, από τις 20.00 και για όποια στιγμή επιθυμούν, όσοι επισκέπτονται το novasports.gr μπορούν να δουν την ημίωρη εκπομπή και να πληροφορηθούν τις προβλέψεις των «Αντώνηδων» για κάθε έναν από τους οκτώ αγώνες της Super League, λίγο πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα.


Μέσα από το novasports.gr, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, θα μοιραστείτε τη γνώση και την πληροφορία για τους επερχόμενους αγώνες της Superleague καθώς και τα «πικάντικα» σχόλια για όσα έχουν προηγηθεί την εβδομάδα που πέρασε στην αθλητική επικαιρότητα..


«Εκεί, εκεί στην Α΄ Εθνική», μια ημίωρη web εκπομπή για τους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο! Κάθε Παρασκευή, από τις 20.00 και μετά, στο ανανεωμένο web tv του novasports.gr, που προσφέρει μοναδική εμπειρία live και on demand αποκλειστικού αθλητικού περιεχομένου μέσω H/Y, Smart TVs, iOS και Android συσκευών.


Γιατί και οι «Αντώνηδες» μέσα από το novasports.gr «παίζουν μπάλα παντού», οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή!