Το νέο σύστημα ηχείων που παρουσιάστηκε για να συνοδεύει το σύγχρονο PC, το Logitech Z553, συνδυάζει δυναμικό μπάσο και μοντέρνα αισθητική.


Custom_format_Z553Το τελευταίο μοντέλο της Logitech που πρόσφατα προσέθεσε στη γκάμα της με ηχεία για PC. Με κρυστάλλινο ήχο και δυνατό μπάσο, αυτό το σύστημα ηχείων εντυπωσιάζει παράλληλα με το μοντέρνο σχεδιασμό του, που αναδεικνύει κάθε χώρο.


Το Logitech Z553 διαθέτει δύο δορυφόρους και ένα subwoofer με εκτόνωση προς τα κάτω, προσφέροντας συνολικά ισχύ 40 Watts (RMS) για ένα εντυπωσιακό ήχο που θα ζωντανέψει κάθε ψυχαγωγική δραστηριότητα. Μια είσοδος RCA όπως και 2 είσοδοι 3,5 mm (καρφάκια) επιτρέπουν την ταυτόχρονη σύνδεση 3 συσκευών, από υπολογιστή, DVD και MP3 players, τηλεοράσεις, παιχνιδοκονσόλες, smartphones κ.α. Ακόμη, το σύστημα έχει ξεχωριστό χειριστήριο για τη ρύθμιση της έντασης και του μπάσου.


Όπως σχολίασε ο Μιχάλης Δρακάτος, Sales Manager Ελλάδος της Logitech, «… το σύστημα ηχείων Logitech Z553 είναι μια ιδανική επιλογή για όσους χρήστες αναζητούν τόσο την κομψή φόρμα όσο και την λειτουργικότητα στα ηχεία του υπολογιστή τους, ενώ θέλουν να βελτιώσουν την ακουστική τους εμπειρία σε ένα μικρό χώρο. Το νέο σύστημα ηχείων 2.1 της εταιρίας μας, με τον κομψό σχεδιασμό του, τον κορυφαίο ήχο και την ευελιξία του σε συνδέσεις θα ταιριάξει σε κάθε δωμάτιο, ενώ θα παίζει θαυμάσια».


Τόσο ο ήχος όσο και η όψη των ηχείων μπορεί να διαμορφωθεί χάρη στο συμπαγή και έξυπνο σχεδιασμό τους. Συγκεκριμένα, οι δορυφόροι έχουν ρυθμιζόμενα μεταλλικά στηρίγματα, οπότε μπορεί να πάρουν κλίση πάνω ή κάτω ή ακόμη και να στερεωθούν σε τοίχο. Επίσης, τα καλώδια σύνδεσης έχουν μήκος 2 μέτρα, διευκολύνοντας την τοποθέτηση των ηχείων στην καλύτερη θέση.


Τιμή και διαθεσιμότητα
Το σύστημα ηχείων Logitech Z553 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Οκτώβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €129,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site στο www.logitech.com.