Η Kosmocar επιλέγει την LG για ολοκληρωμένες λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης, καθώς τα service centers της εξοπλίστηκαν με LCD οθόνες M3204C και M4210L.


LG M3203CΗ LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των τηλεοράσεων και πρωτοπόρος στις λύσεις Digital Signage, ανέλαβε να εξοπλίσει τα service centers της Kosmocar, του επίσημου εισαγωγέα και διανομέα των αυτοκινήτων VW, AUDI και VW Επαγγελματικά οχήματα στην Ελλάδα με τις LCD οθόνες Μ3204C και M4210L.


Στα service centers της Kosmocar χρησιμοποιήθηκαν LCD οθόνες M3204C 32 ιντσών, οι οποίες έχουν δυνατότητα για κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση. Οι 32 ιντσών επαγγελματικές οθόνες της LG είναι ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να παρέχουν τη βέλτιστη απόδοση σε οποιοδήποτε εμπορικό περιβάλλον, αφού μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.


Παράλληλα, στους χώρους υποδοχής πελατών των service centers της Kosmocar χρησιμοποιήθηκαν οι LCD οθόνες M4210L ως ιδανικό εργαλείο προβολής για τους επισκέπτες. H 42 ιντσών επαγγελματική οθόνη της LG τοποθετείται είτε οριζόντια είτε κάθετα, ενώ είναι εξοπλισμένη με φίλτρο κατά των αντανακλάσεων, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της LCD οθόνης M4210L 42 ιντσών είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός 5×5 video wall χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.