Δύο νέα Android tablets 7” και 10” προστέθηκαν στην οικογένεια προϊόντων Bitmore, που διαθέτει η Info Quest Technologies.


BITMORE_TAB1010_04Όπως όλα τα προϊόντα Bitmore, τα νέα tablets έχουν πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι πολύ λειτουργικά και εργονομικά, έχουν μοντέρνα σχεδίαση και εξαιρετική τιμή.


Το Bitmore Tab1010, διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 10.1” capacitive με ανάλυση 1024*600, λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwitch, 8GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα Micro-SD & dual camera.


Το Bitmore Tab742, διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 7” capacitive με ανάλυση 800×480, λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwitch, 4GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα Micro-SD και camera.


Kαι τα δύο μοντέλα στηρίζονται σε επεξεργαστές τελευταίας γενιάς και ενσωματώνουν το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwitch, για μέγιστη ταχύτητα και απόδοση σε κάθε εφαρμογή. Υποστηρίζουν Flash, διαθέτουν USB θύρα, καθώς και mini HDMI θύρα για σύνδεση σε τηλεόραση, λειτουργώντας ως έξυπνα media players.


Έχουν προεγκατεστημένο ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο, καθώς και τις εφαρμογές GreekAndroidApps, SlideMe Market και e-Book reader, ενώ διαθέτουν αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.


Τα νέα Bitmore tablets διαθέτoυν την λειτουργικότητα, την αξιοπιστία, την ποιότητα και το στυλ, που αναζητά ο σύγχρονος καταναλωτής από μία ταμπλέτα, κάνοντας την περιήγηση στο Internet, την ανταλλαγή emails, την ανάγνωση βιβλίων, την παρακολούθηση ταινιών και την αξιοποίηση των χιλιάδων διαθέσιμων εφαρμογών, πιο άνετη, αποτελεσματική και διασκεδαστική από ποτέ.


Το Bitmore Tab742 είναι διαθέσιμο στην τιμή των €129 και το Bitmore Tab1010, στην τιμή των €189 στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, σε μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας, καθώς και επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.