Η HP ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της μπορούν πλέον να επεκτείνουν τη χρήση των thin clients με multitouch business εφαρμογές.


HP t610Το t610 Flexible Thin Client της HP είναι το πρώτο thin client της εταιρείας που διαθέτει τα premium χαρακτηριστικά των WS7P ενώ προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια, πλούσιες media δυνατότητες και πιο αποτελεσματική διαχείριση δικτύου.


«Τα thin clients της HP με Windows Embedded Standard 7 είναι ιδανικά για επιχειρήσεις που θέλουν να προσθέσουν multitouch και gesturing λειτουργίες σε περίπτερα λιανικής πώλησης ή σε υπηρεσίες φιλοξενίας. Επιπλέον, η αυξημένη προσαρμοστικότητα αυτού του ενσωματωμένου λειτουργικού εξυπηρετεί όσους επιθυμούν να διαμορφώσουν και να ελέγξουν πιο αποτελεσματικά τις πολιτικές πρόσβασης των χρηστών», αναφέρει o Kobi Elbaz, Director, Commercial Solutions & Retail Solutions, HP Printing & Personal Systems Group, EMEA.


Τα thin clients της HP με WS7P διαθέτουν τη λειτουργία Direct Access η οποία εξαλείφει την ανάγκη για VPN. Έτσι, οι remote χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση με ασφάλεια στα αρχεία της επιχείρησης, ενώ από την πλευρά τους οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν και να ελέγξουν τις πολιτικές πρόσβασης που ακολουθούν.


Τα thin clients της HP με WS7P προσφέρουν επίσης multilingual δυνατότητες, όπως out of box υποστήριξη σε γλώσσες που ομιλούνται στη Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Επιπλέον, το Microsoft BranchCache είναι ένα χαρακτηριστικό για τη βελτιστοποίηση του wide area network (WAN) και το οποίο βοηθά στο να αυξηθεί η ανταπόκριση των εφαρμογών δικτύου, προσφέροντας στους remote χρήστες μια υπολογιστική εμπειρία όμοια με αυτή του γραφείου τους.


Διαθεσιμότητα
Τα WS7P είναι προεγκατεστημένα στη σειρά των HP t610 Flexible Thin Clients η οποία διατίθεται ήδη.