Η Atlaspantou ανακοίνωσε ότι επέλεξε το Oracle JD Edwards για την αναβάθμιση των επιχειρησιακών λειτουργιών της.


oracleΤην υλοποίηση έχει αναλάβει η Softecon Enterprise. Το νέο πληροφοριακό σύστημα της Atlaspantou πρόκειται να καλύψει τα εξής: οικονομική διαχείριση, αγορές, υπεργολαβίες, διεύθυνση έργων, επιχειρηματική ευφυΐα.


Στόχος του έργου είναι η αυτοματοποίηση των λειτουργιών, η θέσπιση ελέγχων και η αναλυτική πληροφόρηση μέσω λογισμικού επιχειρηματικής ευφυΐας όσον αφορά την αποδοτικότητα όλων των εργασιών. Το Oracle JD Edwards έχει ιδιαίτερη εφαρμογή στον κατασκευαστικό τομέα, με χιλιάδες εγκαταστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. H Softecon Enterprise επίσης είναι εξειδικευμένη στη διαχείριση έργων, με πολλές επιτυχημένες υλοποιήσεις σε Κύπρο και Ελλάδα.


Ο κος Σταύρος Κωνσταντινίδης, Διευθυντής Διοίκησης της Atlaspantou, δήλωσε για το έργο: “Επιλέξαμε το Oracle JD Edwards διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ένα σύστημα εξειδικευμένο για τον χώρο των κατασκευών με αρκετές επιτυχημένες εγκαταστάσεις από την Softecon Enterprise”.


Η Atlaspantou είναι μια από τις μεγαλύτερες εργοληπτικές εταιρείες στην Κύπρο, διαθέτοντας εμπειρία άνω των 70 ετών. Τη τελευταία εικοσαετία, μέσω των θυγατρικών της, έχει διευρύνει τις δραστηριότητες της, oι οποίες καλύπτουν τους τομείς: κατασκευών (οικοδομικών και τεχνικών έργων), ανάπτυξης γης και ακινήτων, ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, αφαίρεσης & διαχείρισης αμιάντου και σχεδιασμό & εγκατάσταση μηχανισμών σκηνής & θεατρικών συστημάτων. Με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει, κατέχει σήμερα σημαντική θέση σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείται. Η Atlaspantou έχει ολοκληρώσει μεγάλο πλήθος έργων στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξακολουθώντας να φημίζεται διεθνώς για την υψηλή ποιότητα των εργασιών της, την εξαιρετική σχέση με τους πελάτες της, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές της.


Η αναβάθμιση των λειτουργιών της Atlaspantou συγχρηματοδοτείτε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Κρατικό Προϋπολογισμό στα πλαίσια του ‘Σχεδίου Επιχορήγησης Επιχειρήσεων για Αντικατάσταση Θέσεων εργασίας Χαμηλής Παραγωγικότητας’ του Κέντρου Παραγωγικότητας Κύπρου.